-
проблем с компютара
Здравеите на всички.Проблемат е следният,когато пускам компютара зарежда до Windows load появяват се жълти квадратчета и изгасва,исчаквам две минути рестартирам тогава всичко е ок.Като тръгне компютара няма никакви проблеми.Защо става така :081:.Писах и във друг фору там ми казаха да си сменя Service Pack-ат може да е бъгаф,но преди бях със друк Pack и пак беше същото.Можело да бъде от видео картата,ама картата се даржи добре и на най коравите игри няма никакви проблеми.Можело да бъде от праха ,редовно го чистя.Със една дума неможах да разбера какъв е проблема.Ако можете помогнете :help
-
Re: проблем с компютара
отвори компютъра, извади, почисти клемите и сложи отново видеокартата
P.S. защо никът ти е panter75? роден си 1975 година ли? питам от просто любопитство, нямам нищо лично или подло предвид с въпроса
-
За въпроса да 75 набор съм,а за картата правил съм това и пак е същото.Toзи проблем е от одавна какво ли ненаправих и нищо нестава.
-
Снимай екрана, да видим и ние какво имаш предвид за 'жълти квадратчета', иначе наистина намирисва на дефектна памет на видеокартата.
-
Как да го снимам всичко става за секунда?Интересното е че видимо картата се даржи добре ,както казах и на игрите и на филми незабелязвам някакъв проблем всичко си е наред.Поне така си мисля.
-
не е баш така, че след като запали и върви, значи всичко е наред
съществуват такива неща като подути кондензатори, които трудно "тръгват", но после си работят, възможно е и липса на първоначален контакт, който после да се осъществява след температурно разширение, и сума ти други неща
горещо ти препоръчвам да провериш дали слагайки друга видеокарта проблемът остава (ако всеки път се получава, значи ще е показателно). винаги ще намериш някой да ти услужи или в някоя фирма да ти съдействат за 5 минути като си занесеш компа
-
Благодаряти за информацията Fear Me ,ще пробвам със друга карта .Ще пиша за резултата.