Vinagi sam se chudel kakvo li im ima ne tezi monitori......brakuvani li sa .........krade ni li sa.........ili ne znam si oshte kakvo.Molia pishete samo po temata a ne mi preporachvaite kakvo za si kupuvam........znam kakvo mi triabva!!!
Vinagi sam se chudel kakvo li im ima ne tezi monitori......brakuvani li sa .........krade ni li sa.........ili ne znam si oshte kakvo.Molia pishete samo po temata a ne mi preporachvaite kakvo za si kupuvam........znam kakvo mi triabva!!!
най-вероятно става въпрос за стар монитор с фиксирана резолюция
накратко казано - sux с малки изключения. преди около месец ми предлагаха 19" hp за $120, но при положение, че нито тръгна лесно и бързо (не знам по каква причина), нито цената е чак толкова привлекателна (все пак има нови ултра-жълти 19" за ~$190, ако човек иска да има 19" независимо от качеството) го върнах. julian каза, че имал фиксиран trinitron, който тръгнал и вървял... обърни се директно към него ако изобщо става въпрос наистина за фиксиран стар монитор.
Не е ясно, но мисля, че говориш за втора употреба.
Та, белите хора се отърват доколкото могат от CRT-та щото си пазят очите и имат 500 EUR за TFT.
За колко голям монито става дъма. И колко годишен.
http://julmin.hit.bg
Stava fuma za Compaq P70 ....ne mu znam vazrasta.......no po princip e mnogo dobar monitor
Моделът вероятно е 1999 или 2000, а колкото до хубостта на този монитор .... хммм .... има и много на брой много лоши, така че евентуално само ако се избира по един на 30 бр.
(Миналата седмица прехвърлих доста бройки и не можах да избера 15 свястни, така че купих DELL M781P, които са много добри - имат прекрасен бял цвят и фокус плюс 100Hz на 1024x768)
Tozi monitor Compaq P70 e napravo razkoshen. Predi godina si go kupih za 105$ ot firma Star Computers. Ot togava vseki den gi blagoslaviam, kakto i amerikancite (nai-veroiatno) koito sa se upgreidnali kym TFT i sa se otyrvali ot tozi. Moiat P70 e proizveden 06.1997, no fokusyt i shodimostta mu ne sa mrydnali nito na milimetyr. Siguren sym, che shte raboti pone do 2015 godina. Za razlika ot segashnite novi boklutsi, koito rabotiat po 3 mesetsa i spirat. Taka che biagai burzo i grabvai tozi P70. No pyrvo go vij, che vse pak moje da ne e otlichen. Lichno az sym adski dovolen - tolkova dobra shodimost, ravnomeren fokus, iasna kartina ne se sreshta chesto. P70 e 92kHz - poddyrja 100Hz na 1024x768 i 70Hz na 1600x1200. Vse pak tova e profesionalen monitor, koito na vremeto e struval 949$.