Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 19 от общо 19

17 inchov do 240 USD (bez DDS)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    May 2002

LG -to e super i ot dosta vreme nasam nesluchaino e edin ot nai-prodavanite monitori (mai ne edin, a EDINIA

Lichno az ako si vzemam ste e ili LG ili CTX, no za momenta mai nikoi ne moje da ti dade ednoznachen otgovor ...ili ste te izlaje...

LG sa po standartni i lesni za remont (pone taka mi kazvat dvama deto samo s tva se zanimavat) - a tva e 100/100 dobre - stoto vinagi moje da ti se naloji.

A da kaje niakoi za LG deto sa N1 po-prodajbi poslednite dve godini, che sa "ne osobeno dobri"-??

2.  

3. T
    T е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Julian

EX-a му е добър фокуса ама на pr711 не е. Това го пише и по сравненията по интернет. Явано не си виждал монитор с хубав фокус.

<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

Добре майсторе, за вкъщи ми е докаран от Германия НОВ EIZO 19" (базата за сравнениние наистина е много лоша). Второ за офиса съм оборудвал 5 машини точно с PR711 и ако искаш донеси този твой монитор, който аз не съм го "видял" да ги сравниме. Изобщо вие от Варна (без да се обиждате) понякога пишете едни. Не знам какво ви носят там, но .... Първо всеки ще ти каже, че от монитор до монитор, били те един и същи модел има разлика. Второ такова крайно мнение говори за неразбиране на "нещата". Дай някакви линкове с представителни сайтове (прим: IXBT) или замълчи!

4. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Абе не един и два CTX-a съм виждал затова не ми говори за неразбиране. Не искам да се карам с теб. Наистина ако можех да го занеса монитпора при теб да го сравним със твоя бих го направил. Ще ти каже че Оптима продаваха един 2 годишен 19" DELL и беше с доста по добър фокус. А ако намеря теста коъто съм гледал ще ти пратя линк. Между другото беше на немски.

5. T
    T е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Julian

Абе не един и два CTX-a съм виждал затова...

<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

E хубаво! Може да си попаднал на лоши екземпляри, но на моите (не 1, а 5) фокусът им е добър. Вече изкараха 1 година и не се влошил видимо. Иначе кой според теб модел има най-добър фокус? Аз това Ейзо го имам от 7 месеца и е просто перфектно.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. 19 inchov monitor - kakuv da bude
    От Kayso във форум Общ - хардуер
    Отговори: 51
    Последно: 23-06-02, 15:25

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе