Привет!
Имате ли идея къде могат да ми "гравират" кирилица на клавиатурата на един лаптоп в София, за какви парички и дали става на момента?
Благодаря!
Привет!
Имате ли идея къде могат да ми "гравират" кирилица на клавиатурата на един лаптоп в София, за какви парички и дали става на момента?
Благодаря!
имаше едно време една фирма ,която надписваше клавиатури някаде в Слатина малко след румънското посолство ,но не си спомням точно.ако искаш я занеси в Риск електроникс те ще я дадат за надписване.Другия вариант е купи си букви4ки от магазините офис лан суперстор долу в мазето ма мола на стамболииски и си ги налепи.
благодаря, това с буквичките го имам за последен вариант ... ще разгледам първо за разни фирми, които гравират
В София, но незнам къде ми поставиха букви за БДС на лаптоп клавиатура за 25лв. Гравирането ще е определено по-скъпо!
Фирма: ДЕСТ ЕООД
Град: София
ул. Гео Милев 28
Телефон: 9601103
e-mail: ivanov@sfa.bdata.bg
Не съм сигурен дали са още там.
Скоро мернах някакви ремонти че се правят в сградата.
да, прав си - лазерно гравиране е към 50-на лв., докато тампонен печат ми казаха 18 лв. (фирма дата ин - http://datain.business.bg/)
ще ги търся при "мечките" след ден-два![]()
едит: всичко беше точно, направиха ми тампонния печат за не повече от 20-на минутки на място, 18 лв. ... доволен