Reshil sam da si zema zapisvachka, i se pitam
kakvo ste mi predlojite za okolo 70-75 USD???
10x![^]
Reshil sam da si zema zapisvachka, i se pitam
kakvo ste mi predlojite za okolo 70-75 USD???
10x![^]
Всяка записвачка е желязна, докато спре да работи, а това често става след година работа, справка - нашата записвачка Ямаха, за която платихме 210 долара и работи желязно година и нещо :-))
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by -CTPAX-
Всяка записвачка е желязна, докато спре да работи, а това често става след година работа, справка - нашата записвачка Ямаха, за която платихме 210 долара и работи желязно година и нещо :-))
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Да уточня, не година работа, а известно количество записани и прочетени дискове с нея. Защото моята вече е на 3 години и още си работи (но съм записал около 1000 диска само).
V toq forum pi6e6e 4e naj-mnogo diskove izdyrjali plextorite, sled tova teaca.
Az imam teac 8/8/32 - super si e. Vzemi si teac, zashtoto sa s naj-dobro otnoshenie tsena/ka4estvo. plextora sa po-skypi4ki, a i nqma smisyl ot tolkova dobra. Teaca izdyrja dosta pove4e ot vsi4ki drugi marki vkl. Iamaha,bez plextor. Taka 4e - TEAC.
ps. na moq teac pishe 'made in japan'
I az sum za teac.. purviat mi beshe teac 4x4x24 li beshe ili 32 ne znam kolko broiki izvurtiah fira super malko... sega sum s 40x10x32 li ili 40 ne znam no niamam edin disk fira po niakoga sum zapisval do 70 CDta edin sled drug i ne sum imal fira... yaka che TVURDO ZA TEAC... a kolkoto do Plextor .. predpolagam az poznavam edinstveniat koito ima Plextor i na vtoriat mesec zapochna da mu sviri neshto vutre i mehanikata se precaka smeniha mu go de .. no VSICHKO E DO KUSMET!
Moje sichki tuka da ste za TEAC ma az shte dam edin glas za ASUS 40x12x48 s takava sum ot 4m podurja hardurerna korekciaja na greshki hardueren buffer minimalni iziskvanija kum procesora pri zapis na CD mojesh da si gledash film ili da pravish kakvoto i da e njama da skapesh CD-to..
Osven tova e super kato mehanika do tuka imam 1200 diska
no problem at all
".....pri zapis na CD mojesh da si gledash film ili da pravish kakvoto i da e njama da skapesh CD-to......."
За PC-то ми с NEC 40x /rewr./ това също не е проблем, но не това е главният критерий.Всъщност аз забележки към тази писачка нямам...По евтина е от TEAC с 10-ина $ или по друг начин казано около 20-тина шпинделчета :D
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by alexandro
minimalni iziskvanija kum procesora pri zapis na CD mojesh da si gledash film ili da pravish kakvoto i da e njama da skapesh CD-to..
Osven tova e super kato mehanika do tuka imam 1200 diska
no problem at all
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Ami mai tova kakvo mojesh da pravish dokato zapisvash ne zavisi samo ot procesosra... ili az burkam ?
при включен prevent buffer underrun трябва да можеш не само филм да гледаш, а quake 3 да играеш... някой преди време беше казал, че играел wacraft 3 докато записвал, но кой беше...?
Абе и аз имам NEC и само една забележка към тях - повече от 700 МБ не можеш да запишеш посмъртно
някой беше писал директно до nec и му бяха отговорили:
(свободен цитат)"90 и 99 минути не са официален стандарт и nec не поддържа и не възнамерява да поддръжа тези обеми - нито под формата на нов firmware за старите, нито в новите си модели"
най-смешно ми стана в една комп фирма, където пича беше тотално убеден, че можел да overburn-не с nec. аз снизходително му се усмихнах, а той вероятно остана убеден в своето превъзходство над останалия свят...