Problem s opti4na mi6ka...
Mi6kata e A4Tech wop 35
problema e sledniq - kato mestq mi6kata mnogo barzo - ama naistina mnogo barzo naprimer na lqvo tq otiva nadlu i nadqsno ili nagore i na dqsno, ave nqkakvi absolutno protivopolojni diagonali. tova problem na vi4ki optiki li e ili ne6to drugo. BTW problema ne e samo na moeto pc.
С IntelliMouse Explorer съм аз - няма такъв проблем.
az sam s na logitech. kato beshe s prehodnik prez ps2kata ot4itashe 4at pat dvijenie bez da q murdam i naprimer mi se vklu4vashe monitora ako e zagasnal. prez usb nqmam griji kakto i da q murdm
Kato se otvori tema za optichni mishki, koq e po-dobra: Logitech Dual Optical ili IntelliMouse Explorer na MS ?
I az imam WOP-35 i se izgurbi tocchno sled kato i svurshi garanciqta. Neshto mnoo pochna da bie v lqvo. Vurvi si, vurvi kakto trqbva i tak - v lqvo i tam se dviji samo nagore i nadolu. Egati tupotiqta!!!
Logitech MouseMan Dual Optical estestveno !!! (li4no mnenie - imam sega Logitec, predi bqh s Explorer)
po temata - takiva problemi sum nqmal s nito edna ot dvete.
Аз съм с Logitech безжична, нямам такива проблеми, може би е хардуерно (btw в някои клубове ми се е случвало като няма подложка а бюрото е скапано мишката да се държи странно. Ти имаш ли подложка за оптична мишка???)
mi po princip da no tq si raboti na vsi4ko, strannoto e 4e tova stava samo kato q mestq mnogo rqzko, i mai ne stava za igra
ne6to senzora ne moje da skanira barzo mai
pri igrite s mnogo zle :(
LOE ami nali znae6, 4e kvoto pipne6 se bugiasva we hahahahaha[:-bonc01][:-bonc01][:-bonc01][:-bonc01][:-bonc01]
Hmm opravi se, malko po dobree na 200Hz, ama tfa mai e problem na vsi4ki optiki [B)]
Oho optichna mishka e samo za igri - s nai-obiknovennata optichna na logitech se chuvstvam vse edno igraia s 1000r/s
LOE az sum s optichna mishka na logitech i pri men se polucava sushtoto neshto....kato mrudnesh mnogo riazko i pochti ne se murda...tova mi se e sluchvalo i v SanMarino na turnir po CS(beshe dosta otdavna)...no tozi problem go ima...teia mishki sa napraveni za da se murdat plavno i kato mrudnesh riazko te se zduhvat
Az ne znam...ima li padove specialno za optichni mishki?
Ami ne trqbva da sa ednocvetni i da imat otrazqva6ta povarhnost, ne6to na to4ki bi bilo idealno, az imam opti4en trackball - top4eto e kato kalinka. A tova 4e vsi4ki opti4ni mi6ki go imat toq problem e naistina vqrno, mai 6te se vra6tam kam sop4eto, pone dokato igraq :)
Da naistina za 3D shooteri topcheto e po-dobre...