Резултати от 1 до 11 от общо 11

Проблем с хард диск

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2007

Проблем с хард диск

Преди няколко месеца ми се повреди хард диска на компа..Има ли начин да си възтановя информацията която е в него.Имах огромно количество снимки правени впродължение на 6 години.
    Благодаря.

2.  

3. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Re:Проблем с хард диск

че има - има...

за да продължим обаче със съветите трябва да отговориш ти на един въпрос - смяташ ли се за компютърно грамотен над средното ниво?

пробвай да си сложиш програмата active undelete, порови се в нея и пиши после дали си се почувствал сигурен да продължиш или повечето от нещата са ти били непонятни

4. Тук е от
    Dec 2007

Забравих да поясня че проблемът е хадруерен или механичен ... незнам как по точно да го нарека.Повече подробности ще пиша утре защото проблемът с хард диска е на мой приятел .

5. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004

Ако държиш нещата да се възстановят НЕ ГО БАРНИКАЙ! С всяко едно пускане (в случай. че ппроблема е харудуерен) се намалява шанса информацията на диска да бъде спасена. За да се възстанови информацията трябва диска да бъде занесен във фирма занимаваща се с възстановяване на информация.

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Послушай колегата за да не прецакаш и малките шансове за вадене на инфо.
    Кажи от кой град си за да те насочим към по -евтини колеги че Itema_B взимат около 400 лв мин. за възстановяване на инфо.

7. Senior Member Аватара на glarus
    Тук е от
    Aug 2003

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
    Послушай колегата за да не прецакаш и малките шансове за вадене на инфо.
    Кажи от кой град си за да те насочим към по -евтини колеги че Itema_B взимат около 400 лв мин. за възстановяване на инфо.
    90 без ддс ми взеха преди около година за доста ценна информация. Като беше 300 МБ де, за няколко гб може би ще искат доста повече.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2004

Цитат Първоначално публикувано от glarus
    90 без ддс ми взеха преди около година за доста ценна информация. Като беше 300 МБ де, за няколко гб може би ще искат доста повече.
    75лв за 2GB, записани на DVD. Цената зависи от степента на трудност при за извличане на данните - казват си го преди приемане на поръчката. След предварителен оглед ти съобщават сумата. Ако те устройва - действат. Ако не - вземаш си харда. Точни хора са, за мен това са коректни отношения...
    Но с две ръце се присъединявам към препоръката повече харда да НЕ се пуска!

10. Member
    Тук е от
    Jun 2004

Цитат Първоначално публикувано от emos
    75лв за 2GB, записани на DVD. Цената зависи от степента на трудност при за извличане на данните - казват си го преди приемане на поръчката. След предварителен оглед ти съобщават сумата. Ако те устройва - действат. Ако не - вземаш си харда. Точни хора са, за мен това са коректни отношения...
    Но с две ръце се присъединявам към препоръката повече харда да НЕ се пуска!
    Малко офтопик - могат ли да възстановят информация от видео касета? Или по-просто казано да ми запишат касетата на ДВД, понеже е доста стара и аз лично не смея да я пипам, пък и видеото ми е още по-старо и не знам дали изобщо работи.

11. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2004

Към офтопика на dmitry - съветът ми е да се обърнеш към някое студио, в което има опитни люде. Такива можеш да намериш в някое от регионалните на БНТ, това на някоя кабеларка или пък в някоя фирма за видеообработка - има и фотостудия, които правят и видеообработка. Важното е да събереш сведения за способностите на този, на който смяташ да си дадеш касетата...

12. Тук е от
    Dec 2007

От Самоков съм но не е проблем да занеса диска и до София.Моля пишете ми към коя фирма да се обърна.

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Самуил Каракашев
    na PM ще пратя телефона .

14.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. проблем с хард диск
    От marto68 във форум Общ - софтуер
    Отговори: 7
    Последно: 08-03-09, 16:38
  2. проблем с хард диск
    От iovkito във форум Общ - хардуер
    Отговори: 1
    Последно: 12-11-06, 22:39
  3. Проблем с хард диск
    От TwisterFlasher във форум Общ - хардуер
    Отговори: 2
    Последно: 07-05-06, 21:00
  4. проблем с хард диск
    От iovkito във форум Общ - хардуер
    Отговори: 6
    Последно: 06-03-06, 17:41
  5. проблем с хард диск
    От A_L_E_X във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 07-12-04, 13:50

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе