Проблем при свързване на pc към Sony Bravia 32S5500
От около месец насам имам вкъщи ново тв - Sony Bravia 32S5500. Последните дни имам доста свободно време та реших да закача компа към tv-to, за до го ползвам като монитор и най-вече за да гледам филми. Телевизорът си работи нормално, има сигнал, всичко върви, но като си пусна филм на цял екран с който и да е player ме тормози един проблем – сигналът започва да прекъсва, появявайки се черен екран с надпис "No signal" и резолюцията на която е настроен телевизора. Прекъсването трае около 1-2 секунди и след това картината се възстановява. Не прекъсва на някакъв точно определен интервал от време, понякога прекъсва през минута, понякога през 2, през 5, понякога няколко пъти за 1 минута. Опитах всякакви player-и и резолюции, но проблемът си остава. Когато правя каквото и да е друго това не се случва, еднствено когато гледам филм на цял екран. Някой би ли могъл да ми помогне да се справя с този проблем?
Re:Проблем при свързване на pc към Sony Bravia 32S5500
до като четох, щях да ти дам съвет, да опиташ на друга резолюция, но виждам, че вече си опитвал.
Единственото, което ми идва на ум в този момент, е кабелът, може би просто проблемът, да е в него.
P.S.
Не си уточнил също за какъв вход става въпрос, VGA, DVI, HDMI?