Значи първо пробвай с тоалетна хартия да изчистиш хубаво валяка на тонер касетата, така че да не остане никаква прашинка. Преди това разтръскай добре касетата. Виж дали добре са почистени металните пластинки, които правят контакт между касетата и принтера. Ако и това не помага купуваш нов барабан за касетата.
Аз също се допитах тука в Казанлък до няколко човека и най-интересното бе, че всеки даде различен отговор. Един "майстор", ремонтиращ подобни техники, смело заяви че проблема можел да го реши срещу скромните 100-200 лева.колко му е... :-)
Ако го взимам мисля да му купя чисто нов тонер, разбрах че е около 70$, поне да си нямам дертове, стига да не се окаже някаква механика. Хубавото е, че на този принтер че го продават само около 120$, така че дори и с нов тонер егоре долу прилично.
Аз също се допитах тука в Казанлък до няколко човека и най-интересното бе, че всеки даде различен отговор. Един "майстор", ремонтиращ подобни техники, смело заяви че проблема можел да го реши срещу скромните 100-200 лева.колко му е... :-)
Ако го взимам мисля да му купя чисто нов тонер, разбрах че е около 70$, поне да си нямам дертове, стига да не се окаже някаква механика. Хубавото е, че на този принтер че го продават само около 120$, така че дори и с нов тонер егоре долу прилично.
Той сигурно е имал предвид за нова касета...то по-добре да рециклираш старата. Ще ти излезе около 30-40лв. в зависимост от фирмата дето ще го прави. Но ако тя е свършила просто новичка и тва е[^]