A we hora koga 6te doide v BG tozi Athlon? I kajete ne6to pove4e ako znaete za nego.(naprimer kolko 6te moje da se naduva)?
A we hora koga 6te doide v BG tozi Athlon? I kajete ne6to pove4e ako znaete za nego.(naprimer kolko 6te moje da se naduva)?
Къде си го видял, че го има произведен или обявен, че питаш за него?? [?]
Ami da vi kaja ima takova "jivotno" dori i v nai- novata sandra sa go slojili(2003).
i az za pove4e ot 2800+ ne sam 4uval
4ovek obarkal si, shtom v oficialnia sait
http://www.amd.com
niama ni6to pisano za takova ne6to, zna4i ne moje da ima takove ne6to
toi ima vpredvid che v sandrata ima rezultati ot3000+ .... mi to kolko mu e 2800+@3000+ i eto ti gi resultati
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by geniusloki
toi ima vpredvid che v sandrata ima rezultati ot3000+ .... mi to kolko mu e 2800+@3000+ i eto ti gi resultati
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Da, no za6to li nqma naprimer i P4 3.06@4 GHz
Aмa CreatoR ти питаш по принцип кога ще се произведе или какво би било "то" ако го има?
ami kvo sha e, mai ni6to osobeno, sashtoto kato 2800+ ama malko po proizvoditelno i po-megahercovo ))))
E ako pak ne reshat da praviat novo qdro
Ami to ima ama ne e pusnato izglejda o6te v proizvodstvo. Pavkata: Ami q si pomisli kolko pove4e 6te se naduva?[:-shake]