iskam da si kupiq kachestven RAM
ama neznam kakav da si vzema
Преглед за печат
iskam da si kupiq kachestven RAM
ama neznam kakav da si vzema
TwinMos за момента е най-доброто решение
i az zalagam za TwinMos maistina za sega mai e nai ka4estwenoro na na6iq pazar
Ако ти трябва уникална памет, то Kingston HyperX PC3500 определено е твоята памет [:)] Обаче е много скъпа...
Иначе TwinMOS са наистина много добри памети.... и M.Tec и TwinMOS и WInbond чиповете...
Samsung RDRAM PC 1066 :)
Както често отбелязват по хардуерните сайтове, Shader, на рамбуса дните са му преброени...
Te taka govoriat otkak izleze... a ne stava - i dosega niama po-dobro :)
NE SI PRAV...
Mi choweka ne kazal kyF wid pamet tyrsi :) A zasega po dobro ot RAMBUS nema i zatwa otgowarqm bukwalno na vyprosa
Ма ти не му ли гледаш сигнатурата... ЗА КАКВО ГИ ПИШЕМЕ ТЕЗ НЕЩА БЕ!
br.8 ot 2002 na Computer tam mnogo bene obiasniavat v statiiata za RAM-a kva ti trebe i kva mojesh da slojish . All zavisi ot danoto i za kvo ti trebe .
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by geniusloki
Te taka govoriat otkak izleze... a ne stava - i dosega niama po-dobro :)
NE SI PRAV...
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Има по-добро - DC DDR (толкова бърз и без клокерските проблеми на рдрам-а) - и ще го видим скоро.
Тва ми е мнението за Twinmos-a
http://free.bol.bg/crashoverride/sandra215fsb2.gif
Мамка му...тругна и на 166фсб на 3:4 цпу/памет ама като изкара теста и заби заради процесора.Само знам че резултата беше по-добър от на РД рам-а
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by CRASHOVERRIDE
Мамка му...тругна и на 166фсб на 3:4 цпу/памет ама като изкара теста и заби заради процесора.Само знам че резултата беше по-добър от на РД рам-а
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Абе не бъди толкова сигурен, че е било от процесора.... с какво дъно си и паметта на какво напрежение?
Забравих да кажа че това е DDR PC2700 с Winbond BH-6 чипове
kolev - провери в раздел "Далавери", там един пич продава 512 ДДР 400 на Corsair, вервай ми, по добро в България няма да намериш :))