-
1 Прикачен файл(ове)
Как да оправя това ?
Здравейте, имам един въпрос на който предполагам че отговора е "никак" но все пак искам да питам - как се оправя това ? /проблема е визуализиран на прикачения файл./
Ако някой има идеи за нещо което мога да направя сам вкъщи? Проблема е че не съм се занимавал с такива неща до сега дори не знам как се наричат тези проводници напълно бос съм на тази тема. За това приемам всякакви съвети. Благодаря предварително!
-
Re:Как да оправя това ?
Това което гледам е прекъснат лентов кабел на дисплей, може и да греша. За това ако не те мързи опиши точно какво е станало. Ако е лентов кабел ... виждал съм как на дисплей на siemens c35, беше запоен и със силикон нагоден. Друго което е ако може с някакво силиконово лепило, да го закрепиш и после с проводящ лак да стане ... друго .. смяна на целият повреден компонент
-
Re:Как да оправя това ?
Да, всъщност е точно това лентов кабел към дисплей и е прекъснат. Става въпрос за джобен часовник/календар/калкулатор/аларма... имам още 2 такива и се опитвам от 3 да направя един работещ. Гледам го тоя лентов кабел и потресаващо просто не виждам нищо на дисплея, никакви проводници нищо има някакви каот ленти в/у самия дисплей ама не е точно проводник а някаква лента.