Da re4em 4e imate okolo 500$ (+ - 50$)
Kakvo bihte si vzeli za tezi pari? Pi6ete molq i modelite na mb, cd i ram na koito moje da se doverite 100$ a ako moje i da se klokvat leko o6te po-dobre. Blagodarq predvaritelno
Da re4em 4e imate okolo 500$ (+ - 50$)
Kakvo bihte si vzeli za tezi pari? Pi6ete molq i modelite na mb, cd i ram na koito moje da se doverite 100$ a ako moje i da se klokvat leko o6te po-dobre. Blagodarq predvaritelno
7VAX Гигабайт има LAN и саунд, добро и бързо дъно за мене, ако няма да има грандомански колко, инач може и по-добро
1700+
256 DDR 333 Самсунг
60 GB HDD Макстор - без ДДС
Gf3 Ti 200 Чайник
ДВД LG
Флопи, кутия, вентилатор (Spire - хубав), кутия и 300 Вата захранване, клавиатура и мишка
Всичко около 520 $
идеалната конфигурация за момента )
Mersi za informaciqta Kayso
Stranno no ne samo v tozi forum ne namerih i gram informaciq za dynata na MSI - nito oplakvaniq nito hvalbi. Na ixbt.com 4esto vijdam novi biosi za MSI dyna koeto me navejda na misylta 4e si zaslujava da im obyrna vnimanie. Sega se rovi4kam iz saita im msi.com.tw . Nqkoi moje li da mi dade info za nqkoe ot atlonskite dyna i nqkva predstava za nastroiki v bios, poddyrjat li overclock, naprejeniq i t.n.
Blagodarq predvaritelno!
Dali MSI zaslujava da im se obarne vnimanie,moge da se doseti6 ot tova 4e v BG samo
te se prodavat s 3god.garancia(ne v Most )
MSI745Ultra-tova e hubavo dano za cenata si ,podarga si DDR333 ,e razbira se ima i po-hubavi[:D]
За паметта мога да те посъветвам да е TwinMos DDR333 с Winbond BH-6 чипове.Просто тая памет си заслужава!Някаде из форума бях постнал един screenshot
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Miroir
Nqkoi moje li da mi dade info za nqkoe ot atlonskite dyna i nqkva predstava za nastroiki v bios, poddyrjat li overclock, naprejeniq i t.n.
Blagodarq predvaritelno!
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
На ComExGroup.com имам цяло ревю на MSI KT4 Ultra платката.... ако толкова те интересуват можеш да погледнеш []
Polzvam Asus A7N266-VM s 4ip na nVidia - nForce.
V momenta e okolo $70.
Ima strahoten zvuk na nVidia 5+1 s digitalen i analogov izhod (spored pto testove nai-dobriqt zvuk v klasa si)
Ima Lan
Ima video s 4ip na GeForce MX2 32mb - nqma ni6to ob6to s "poznatite" ni onboard karti - dobro e kolkoto i standalone video karta. Ako ne ti stiga - ima si i otdelen AGP slot.
Ako overclock-va6 vij Asus A7N266-C...
Ostana samo da izberem dali dynoto da e GB 7VAX ili na MSI KT4V. Baq raboti iz4etoh za tezi 2 dyna i zasega sym se sprql na GB.
Izlqzal LG CDRW 48x24x48. Re6ih da vidq dali si struva hvalebstviqta v pove4eto forumi za LG zapisva4kite.