Взимай един EPoX nForce2(118$)-на-доброто за АМД- и Т-bred заеби тва 15" не се излагай, един Самсуннг 755 плосък 17" е 350лв. За 30Gb Maxtor съм чувал доста лоши неща от различни места - вземай друг само не 30gb.
Взимай един EPoX nForce2(118$)-на-доброто за АМД- и Т-bred заеби тва 15" не се излагай, един Самсуннг 755 плосък 17" е 350лв. За 30Gb Maxtor съм чувал доста лоши неща от различни места - вземай друг само не 30gb.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by momchilcha
ASUS A7V8X - s 4ip na nForce2 i s dosta po-dobyr 5+1 zvuk - digital and analog output. Spestenite pari investirai v dobri 5+1 koloni...
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Ако смениш "V" с "N" ще си определено по-близо до истината []
Иначе мисля, че EPoX 8RDA+ е по-сполучливо дъно...
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Mollov
[quote][i]
Ако смениш "V" с "N" ще си определено по-близо до истината []
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Вярно! <font size="1">Радвам се, че следиш отблизо "писанията" ми []</font id="size1">
Ами по евтино е Колко си заслужава е много спорен въпрос. Темите по него не са една и две, абе аз ще те посъветвам да си купиш това с което си запознат повече, по-лесно ще ти е, както на тебе така и на приятеля ти, щом парите не са проблем разбира се Иначе в момента е по-добре да дадеш по-малко пари за АМД, но да си вземеш Ти4600 примерно
Ok! Thanks na vsichki.Kato vzememe PC-to shte vi kaja kakvo e.
Inache az sam si fen na Intel i az bih predpochel Northwood-a no
tova veche ne zavisi mnogo ot mene.