Re:Имам проблем с компютъра
еми най вероятно чипеста е гръмнал също. То как стана проблема точно?
еми незнам как точно е станал ... но когато сложа кабела на монитора вав вградената видео нищо не се показва а другите части си работят вентилатора на процесора работи ЮЗБ тата също проверих го като сложих телефонами и показва че се зарежда червената лампичка сфети мисля че е на проесора . но има нещо което ми прави фпечатление когато натисна копчето за фключване само завъртат вентилаторите и спира когато задаржа копчето малко повече и тръгва .
Дори процесора да ти е изгорял, пак ще се държи по този начин... Много неща може да са изгорели освен видеокартата.
А кои ти каза, че картата е изгоряла? Или като видя, че не святка монитора и стигна то това заключение....
Махни видео картата която си купил, махни също и паметите от дъното. Включи го и ако не издава никакъв звук спокойно можеш да го смениш.
Има малка вероятност проблема да е в захранването, но повече клони към дъно.
Ако бе видеокартата , щеше да издава звук, без памет също.
Или дъно или процесор.
Залагам на дъно.
добре и да сменя дъното ще могали да си намеря друго сас socket am2 за да мога да сложа процесора които ми е сега и видеото и рама рама ми е 2 по 512 ддр 2 на 666 мега херца
Цитат:
Първоначално публикувано от Pat
Махни видео картата която си купил, махни също и паметите от дъното. Включи го и ако не издава никакъв звук спокойно можеш да го смениш.
Има малка вероятност проблема да е в захранването, но повече клони към дъно.
Обаче трябва да имаш пищялка. Иначе няма как да издаде звук... :)
Ако не си ходил на диагностика закарай го. После му мисли какво ще сменяш... До тук маи си се набутал само с една видеокарта!
да само сас видео сам се набутал еми сфалих сичко оставих процесора само без вентилатори рам сд та и т.н пищялката я оставих :) и пак не пищи ...
Извини ме за грубия тон, но ти не можеш да пишеш правилно, а си тръгнал компютъра сам да си оправяш .....
няма проблем от доста време не ми се беше налагало да пиша по форуми на кирилица и съм позабравил малко да пиша но разбрах какъв е проблема благодарско на хората които се опитаха да помогнат и се отзоваха :)