Вчера купих една конфигурация плюс монитор от www.kagami.bg по точно от готовите втората позиция ама взех допълнително 128 рам , монитор liteon 17 инча и тонколонки за 423 долара . Един авер вечерта ми прглуши ушите че съм се набутал със около 150 долара . Тая конфигурация искам да я използвам за ХР , дали ще ме огрее една пълна инсталация на ХР и да работи бене ?? Абе по точно става въпрос за Visual Studio JScript.net дали ще мога да го подкарам ?
Бедна ти е фантазията колко си се минал! Как можа да си вземеш конфигурация с Duron, като Athlon XP-са без пари [][][] Питай преди да купуваш сега само ще се ядосваш.
XP със 128 Mb не върви добре. (сложи 256 и няма да имаш проблеми)
Иначе за VS.NET, зависи колко си кадърен програмист а не какъв ти е компютъра. Ако пишеш глупости и мейнфрейм няма да ти стигне.
Аха , е значи съм се минал ама поне не 100 процента , аз си взех допълнително 128 рам , т.е. тя стана 256 . Ама тва за Athlon XP не го знаех . По нататък мога ли да го заменя Duron със Athlon XP ? А за VS.NET , е не съм супер спец , ама не се и давам . На мен ми трябва , за да се науча да проектирам Web Услуги , колкото и да съм лаик в некои дела все требе от някъде да се почне . Мерси за инфото.
Eеее как ще си се набутал със 150$ като си дал само 423$ !!! А DeathKnight ти не знаеш че Athlon XP във Варна по-малък от 1800+ не можеш да намериш и да се пукнеш
nikolin - за тея пари става, имайки предвид, че си палтил 100% и ДДС, не си се набутал, но да си беше взел някво свястно видео, нямаше да сбъркаш