Някой да знае дали е вьзможно, ако се смени firmaware на тази записвачка която е 4х4х32, то тя да може да мине на по-висок клас запис по скорост ..например на 8х..?
Някой да знае дали е вьзможно, ако се смени firmaware на тази записвачка която е 4х4х32, то тя да може да мине на по-висок клас запис по скорост ..например на 8х..?
tochno pri teac mai ne moje. za kakvo ti e. samo she zemesh da precakash cd-rw-to. a tochno tozi model na teac e mnogo dobar. imah takuv i ne mi e dal nito edin precakan disk-ot nad 1000 zapisa, a i ima superkachestven zapis.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by DPetrov
Може при модела 8х,при другите IDE вариянти не става
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Stava duma za TEAC CD-W58E 8x8x32 ???
Ako da bi li kazal kakvo tochno se pravi.
Da, i az imam takava. Otde da drypna noviq firmware? Spored men nqma da moje da se povishi skorostta na zapis makar 4e s clonecd kat zapisvah edin CDRW disc(samsung 10x) mi izmeri skorost okolo 9,5x, a zapisva4kata e samo 8x
Mai e vuzmojno ne za pruv put chuvam za takova neshto.
Ama DPetrov ako znae da kaji che mi e interesno kakvo se pravi. Trupna v ochakvane
Към DPetrov:
Ако наистина имаш някаква информация за нов firmware за TEAC CD-W58E хайде да я споделиш с всички, преполагам че продадените записвачки от този тип са много и съответно много хора ще ти бъдат благодарни.
Ако нямаш такава информация просто го кажи вместо заинтересуваните да генерират излишен трафик към уважавания от всички надявам се setcom.bg
ima takova neshto! daje imashe statia vav v-k. comuters kak se pravi... samo deto za teac nyamashe info. imashe za drugi marki, az zatova ne se interesuvah - shoto s teac byah :-) mi porovete se iz neta i 100% she namerite neshto.