-   Кабелен модем  Досега бях с аналогов телефон,но БТК решиха да плащам като за цифров,така че май ще ме загубят като клиент.Как стои въпроса с кабелните модеми,заслужава ли си,може ли да се вържеме примерно двама на една линия?Всички тънкости ище са ми от полза[:-spin] 

-   Кабелен модем  ami gledah sega edna promocia na Centrum Group, kadeto prodavat takav modem za 199lv

A inache mojesh da polzvash takav pod naem. Az vednaj izchisliavah, shtoto i na men sega BTK-to mi slojiha 7-ma zifra:) i izliza okolo 50-60lv na mesec neogranichen trafik + modem pod naem

Vij vav data.bg -> sanmarino - predlagat LAN internet za 40lv mesec, razgledai v koi kvartali na sf go predlagat i ako si ot tiah mi se struva mnogo izgodno:))

-   Кабелен модем  4akajte be tva ot koga e validno za BTK pri analogovite linii ??? 

-   Кабелен модем  ami ot 01.01.2003 mai, ama ne sam siguren, shtoto az li4no ne sam go 4ul oficialno, no

niakolko choveka mi kazaha!

a ina4e moia taka i taka mi go smeniha s cifrov......

-   Кабелен модем  Аз пък работя във БТК и ще Ви кажа, че това все още не е влязло в сила, не и преди да се оповести официално в Държавен Вестник и прочие. Ама ще стане до месец-два ! 

-   Кабелен модем  CableBG дават на изплащане 20лв на месец една година и 60лв неограничен...доскоро ставаше и да ги мамим с трафика ама сега май не връзва...поне докато някой не открие нещо ново :)

Трябва да си им абонат - 3 месеца поне - няма такса инсталация, а ако не си - 25лв...

-   Кабелен модем  Мен ме "врътват" в края на месеца,а останалите през март[:-cry]Щом се е чуло,значи ще стане.Относно кабелните модеми:-трафика в двете посоки ли се смята?Звучи ми логично,но все пак се надявам. 

-   Кабелен модем  Net is Sat - 100 leva modem pri skliuchvane na ednogodishen dogovor, 64k vunshen, 256k peering za 60 leva neogranichen na mesec. 128k vunshen, 512k peering za 100 leva na mesec.

http://cable.netissat.bg/index.html?cat=6

Az sum na 128k no neznaino zashto plashtam 80 leva :). Inache sum dovolen, no poneje jiveia dalech ot centura (boiana) i niakoi pat stavat razni propadaniq i povredi za jalost... inache trafika mi ot oktomvri do dekemvri mi e nad 100GB, taka che moje da se razchita. Za cablebg ne znam kakvo e polojenieto, drugite da kajat.

Mejdu drugoto kesten, ot sofia li si vse pak :)))

-   Кабелен модем  Да,от София съм[:D]Така наричат софиянци в провинцията.Поне до преди 10-на години.Сега може да е по-различно.Та оттам ми е. 

-   Кабелен модем  Само не ми стана ясно може ли два модема на един кабел или алтернатива на този вариант?!