@FearMe
чаках да ми се зададе такъв въпрос.
Какви ли?
Няма да развивам сега теза, за туй и онуй.
Причините са много, всичко е изчлислено по дадени точки, две от който са - заплата на секретарка, и месечна тарифа на експерт счетоводител.
Всеки има правото да си слага каквито цени реши, въпросът не е в това.
В тая свера конкуренцията не важи, или ако важи, то е единствено в продажбата на самите компоненти.
От страна на подръжката има голямо запитване, така че всеки може спокойно да си изкара брашното, за хляба.
Дали аз ще сложа тия 65€ в фактурата, или ще направя, като някой от конкурентите ми, демек при приемането на машината 40€ и доставянето 30, няма никакво значение, поне съм сигурен, че няма да направя, както някои други- услугата извършена или не, клиентът е длъжен да плати дадена сума, за изгубено време.
Няма да седна да ти обяснявам също, че не съм завод, и нямам определено време, за производство на дадена бройка, просто в тая сфера, ако се замислиш няма как да стане, сам си помисли какво имам предвид.
В краина сметка, ако наистина смяташ, че тези 65€ не са оправдани, попитай и ще ти напиша реално какви са ни месечните разходи, само по фирмата, бе да броя заплатите, като казвам месечни имам предвид наличните, не броя непредвидените, попитай също и за годишния данък, и пак, не моя личния, нито тоя на съдружника ми, тоя на фирмата имам предвид.