...se prodava provodq6to mastilo, provodq6t lak ili ne6to ot sorta. <font color="blue">10x</font id="blue">
...se prodava provodq6to mastilo, provodq6t lak ili ne6to ot sorta. <font color="blue">10x</font id="blue">
Търсил съм специално (е, в рамките на няколко дена) и не открих и следа. Съжалявам, че полза от поста ми няма - просто опита ми е негативен. Но имам молба ако откриеш - моля пусни едно съобщение - не вярвам само на мен и на теб да ни трябва!
Преди около 2 месеца си взех от "Конрад" на ул."Баба Тонка" - това е улицата от кино Тракия към Колхозния пазар. Дано да не е свършил - сребърен електро-проводящ лак, немски. На шишенцето пише: "Sisberleitlack".
Голямо обикаляне беше, като почти навсякъде не бяха в час. Единствено Братан ми предложи златен лак за 35 лв. [}}:-|>>] Ама Братан си е Братан.
Успех.
Аз такъв лак съм виждал в едно гаражно магазинче зад пощата но беше отдавна.
KONRAD - tam ako niama, niama da namerish lesno nikade drugade. Ot Sofia sam i az dosta obikaliah i nakraia pri tiah imashe 14 ili 16 lv 3 grama. Varshi chudesna rabota
Mersi na vsi4ki za info-to. 6te proverq i 6te vi kaja dali ima. 10x otnovo[:D]
Mmm daaa[^] V CONRAD ima su6tata za koqto govorite.Vzex si edno 6i6ence. Cenata e 13,60 LV i ima6e o6te 3-4 broiki (pone tolkova bqxa v torbi4kata kudeto stoqxa). Ako nqkoi iska da si vzeme chuck e dal adresa.
PS: Ei sega 6te go iztormozq toq procesor[}]
един приятел не напразно казваше че отива при БРАДВАН когато му трябваше нещо
Eee, sega kato go otkliy4ix CPU-to drygo kazva[:D]
Някой да има инфо от къде мога да си намеря радиатори за РАМа на ВГАто.