Здравейте. Компютъра ми работи нон-стоп. От три поредни дни обаче спира ли, заспива ли и аз не знам какво, защото си му светят всички индикатори вътре и вън, а настройките за заспиване и хибернация са изключени напълно! Това е когато се прибера след обед удома! На HDMI входа на ТВ който ми е дисплей, няма картина и пише че няма сигнал. Сменях го, вадих го нищо! Кабела е 2.1 високоскоростен, 3м, 45лв С мишката нищо. Извинете Моля, зле съм технически!!! Рестартирах компа от малкото копче отпред, всеки път. Не знам как се казва технически то! И ако някой помогне ще трябва да е по-простичко и подробно описано като за прост човек! Четох из нета, но все за изключен компютър. Моят не е загрял, дори студен. Скоро му сменяха вентилаторите, няма шум, а и дисковете!

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 1Одобрявам
1Одобрявам

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 

... но бе малко преди мач на любим отбор. Не че разбирам нещо от бъещето де
... но бе малко преди мач на любим отбор. Не че разбирам нещо от бъещето де Просто най-любимият ми филм! От един контакт в един разклонител тройка с допълнение към него тройка са ТВ и компа че и саундбар, буфера му, рутер и eon smart box. От контакта зареждам  и други устройства и то по две! Объркал съм горе HDMI кабела че е 2.1 Такъв е на саундбар системата и е си е в HDMI ARC 2 който е и 2.1 и написано да е там. И тя понякога уж включва, но няма звук и иска да я изключа и после включа и тогава тръгва звукът! Компа е на HDMI 3 с високоскоростен UHD  2.0!!! EON е на 1 пак с такъв. Вчера и днес е доре. Ако има значение! На 16.09.25 го оставих на вход компютър, но на 17 отвори на ТВ! На 17.09.25 го оставих пак на компютър, а на 18 отвори пак на компютър. Така е кръстен HDMI 3 където е включен компа! Като имам проблем пак, ще пробвам Вашите препоръки
 Просто най-любимият ми филм! От един контакт в един разклонител тройка с допълнение към него тройка са ТВ и компа че и саундбар, буфера му, рутер и eon smart box. От контакта зареждам  и други устройства и то по две! Объркал съм горе HDMI кабела че е 2.1 Такъв е на саундбар системата и е си е в HDMI ARC 2 който е и 2.1 и написано да е там. И тя понякога уж включва, но няма звук и иска да я изключа и после включа и тогава тръгва звукът! Компа е на HDMI 3 с високоскоростен UHD  2.0!!! EON е на 1 пак с такъв. Вчера и днес е доре. Ако има значение! На 16.09.25 го оставих на вход компютър, но на 17 отвори на ТВ! На 17.09.25 го оставих пак на компютър, а на 18 отвори пак на компютър. Така е кръстен HDMI 3 където е включен компа! Като имам проблем пак, ще пробвам Вашите препоръки 

- редовно шашкат умните тв и нЕкоя функция не работи коректно. Рестарт с изключване от кантакта обикновено решава проблема, а може да се пробва и с друг HDMI кабел (ако се ползва тоя от комплекта на кабеларското СТБ също е гаранция за проблеми).
 - редовно шашкат умните тв и нЕкоя функция не работи коректно. Рестарт с изключване от кантакта обикновено решава проблема, а може да се пробва и с друг HDMI кабел (ако се ползва тоя от комплекта на кабеларското СТБ също е гаранция за проблеми).