Здравейте. Компютъра ми работи нон-стоп. От три поредни дни обаче спира ли, заспива ли и аз не знам какво, защото си му светят всички индикатори вътре и вън, а настройките за заспиване и хибернация са изключени напълно! Това е когато се прибера след обед удома! На HDMI входа на ТВ който ми е дисплей, няма картина и пише че няма сигнал. Сменях го, вадих го нищо! Кабела е 2.1 високоскоростен, 3м, 45лв С мишката нищо. Извинете Моля, зле съм технически!!! Рестартирах компа от малкото копче отпред, всеки път. Не знам как се казва технически то! И ако някой помогне ще трябва да е по-простичко и подробно описано като за прост човек! Четох из нета, но все за изключен компютър. Моят не е загрял, дори студен. Скоро му сменяха вентилаторите, няма шум, а и дисковете!
![]()

... но бе малко преди мач на любим отбор. Не че разбирам нещо от бъещето де
Просто най-любимият ми филм! От един контакт в един разклонител тройка с допълнение към него тройка са ТВ и компа че и саундбар, буфера му, рутер и eon smart box. От контакта зареждам и други устройства и то по две! Объркал съм горе HDMI кабела че е 2.1 Такъв е на саундбар системата и е си е в HDMI ARC 2 който е и 2.1 и написано да е там. И тя понякога уж включва, но няма звук и иска да я изключа и после включа и тогава тръгва звукът! Компа е на HDMI 3 с високоскоростен UHD 2.0!!! EON е на 1 пак с такъв. Вчера и днес е доре. Ако има значение! На 16.09.25 го оставих на вход компютър, но на 17 отвори на ТВ! На 17.09.25 го оставих пак на компютър, а на 18 отвори пак на компютър. Така е кръстен HDMI 3 където е включен компа! Като имам проблем пак, ще пробвам Вашите препоръки 

- редовно шашкат умните тв и нЕкоя функция не работи коректно. Рестарт с изключване от кантакта обикновено решава проблема, а може да се пробва и с друг HDMI кабел (ако се ползва тоя от комплекта на кабеларското СТБ също е гаранция за проблеми).