Търся мнения за безжична мишка LOGITECH M185. Като цена ме устройва, но по-важното е дали върши работа и дали създава проблеми. Дали пък да не си остана със старата, доказала се кабелна технология.
Преглед за печат
Търся мнения за безжична мишка LOGITECH M185. Като цена ме устройва, но по-важното е дали върши работа и дали създава проблеми. Дали пък да не си остана със старата, доказала се кабелна технология.
мишката е добра, но за геймър не става много много. Аз не съм я ползвал редовно. Колегата на компютъра си има такава. Та от време на време, като сядам на мястото му я ползвам и намирам, че е удобна. Колкото до батериите, не вярвам да не държат. При Лоджитек всички мишки са доста икономични.
И аз имам такава мишка ,но също не я ползвам редовно понеже рядко сядам на настолния.Ползвал съм до сега общо 4 безжични мишки и посочения модел от теб ми допада.Относно батериите мисля,че беше само с една АА.Не помня от кога не е сменяна.Мишката която ползвам най редовно е блутуут и батериите и 2 АА се сменят през 3-4 месеца и ми се струва нормално.Модела които си си избрал има подобни които са М195 И М2 и 15 ако не греша идентични са виж коя цена те устройва.Малка ергономична и подходяща за браузване с няколко думи.За игри верно не става.