Търся мнения за безжична мишка LOGITECH M185. Като цена ме устройва, но по-важното е дали върши работа и дали създава проблеми. Дали пък да не си остана със старата, доказала се кабелна технология.
Търся мнения за безжична мишка LOGITECH M185. Като цена ме устройва, но по-важното е дали върши работа и дали създава проблеми. Дали пък да не си остана със старата, доказала се кабелна технология.
мишката е добра, но за геймър не става много много. Аз не съм я ползвал редовно. Колегата на компютъра си има такава. Та от време на време, като сядам на мястото му я ползвам и намирам, че е удобна. Колкото до батериите, не вярвам да не държат. При Лоджитек всички мишки са доста икономични.
И аз имам такава мишка ,но също не я ползвам редовно понеже рядко сядам на настолния.Ползвал съм до сега общо 4 безжични мишки и посочения модел от теб ми допада.Относно батериите мисля,че беше само с една АА.Не помня от кога не е сменяна.Мишката която ползвам най редовно е блутуут и батериите и 2 АА се сменят през 3-4 месеца и ми се струва нормално.Модела които си си избрал има подобни които са М195 И М2 и 15 ако не греша идентични са виж коя цена те устройва.Малка ергономична и подходяща за браузване с няколко думи.За игри верно не става.