Резултати от 1 до 8 от общо 8

Blue Screen

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2006

Blue Screen

Здр. колеги.От няколко месеца имам един странен проблем.През около 10 мин. компа сам си пишеше буквичката "q" -qqqqqqqqq 2 sec qqqqqqqqq 2 sec qqqqqqqq и аз не му обръщах внимание.Преди няколко дена направих преинсталация,проблема изчезна но се появи нов много по обезпокоителен.Почна при начален екран на windows-a да се показва син екран и после ресет.Забраних лан-картата от биоса сложих му външна(няколко) и компа тръгна и след 4-5 часа бръммм и син екран.Пускам го пак и след 10 мин пак бръмм и син екран.Намерин dmp. файловете дебъгнах ги и видях,че файл pacer.sys нещо куца.Мисля че в този файл има пръст драйвера на видеото.Свалих най-новия драйвер качих го и след известно време пак бръммм и син екран.Тествах видео,процесор и рам и нямаше проблем.Кешира цялата рам памет и няма проблеми.
    Комп. к-ция.
    Дъно-GIGABYTE P55A-UD3
    Процесор-INTEL i5 760
    Видео-Nvidia GTS450
    Рам-4GB KINGSTON
    ХДД-500ГБ
    WINDOWS 7 ULTIMATE
    Весели и приятни празници!!!
    Прикачени изображения Прикачени изображения

2.  

3. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Отговор: Blue Screen

a в safe mode ?

4. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

Re: Blue Screen

къде го пише това q?
    пробвай с удар по клавиатурата в областта на q-то първо махни пълни чаши и други опасни неща наоколо да не залееш машината.

5. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

то q-то му се е "оправило", не му обръщай внимание

6. Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от FearMe Виж публикацията
    a в safe mode ?
    Във safe mode седях около 30 мин. нямаше броблем

- - - Обновено - - -

Цитат Първоначално публикувано от estqwerty Виж публикацията
    къде го пише това q?
    пробвай с удар по клавиатурата в областта на q-то първо махни пълни чаши и други опасни неща наоколо да не залееш машината.
    Първо смених мишки и клавиатури но нямаше ефект.Ами пише си където чукна аз да пиша :d

7. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

след като в safe mode са в ред нещата, значи наистина 99% е драйверен проблем

но понеже драйверите, колкото и да ги деинсталираш и инсталираш наново, поради това, което представляват, трудно могат да се изчистят напълно, комбинирано с факта, че не е ясно кой драйвер ти прави проблеми, най-сигурна била нова инсталация (освен ако не искаш "за спорта" да установиш точно какъв е проблема)

и аз мразя да преинсталирам, без да съм установил кое прави фасони, но понякога е по-добре да си решиш проблема с една преинсталация за 2-3 часа, а не са си тровиш нервите дни наред (отново подчертавам, ако не е "за спорта" )

8.  

9. Тук е от
    Aug 2006

Да, и това е алтернатива.От близо 2 години ползвам един Windows, едни драйвери и еднакъв софт, защо така стана незнам.Ще се заровя още по-дълбоко за да видя какъв е проблема.Не е исключено захр. да дава заявка защото е 500W(нямах пари за по-мощно) горе-долу 500w го смятах и е във границите.

10. Тук е от
    Aug 2006

Качих Windows 7 64 bit добавих още 8гб рам и за сега няма никакви проблеми.Дано така остане и за напред.Благодаря на отзовалите се.
    Весели Празници!!!

- - - Обновено - - -

Броблем решен!!!Причина:Не занулен разклонител ...... кои може да разбере Които има околени ранички нека си пипне кутияна на комп-а.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blue screen
    От homeoflove във форум Общ - хардуер
    Отговори: 6
    Последно: 17-02-07, 17:29
  2. "Screen Capture"-програма за "DOS Full Screen"-игра
    От IvO™ във форум Общ - софтуер
    Отговори: 11
    Последно: 05-02-07, 12:50
  3. Отговори: 5
    Последно: 04-10-06, 14:36
  4. Screen Capture
    От zdoro във форум Общ - софтуер
    Отговори: 7
    Последно: 19-11-03, 15:52
  5. Screen Resolution
    От maria във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 10
    Последно: 16-04-03, 16:07

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе