-
DVD - какво да бъде???
Ами на луднал съм от една седмица да си взема DVD Player, но се чудя каква марка да е. Ако някой има да постне 1-2 думи, цена към днескашна дата(с ДДС или без, може да се намери) и най-вече, на какво се дължи предимството му пред другите марки според вас. Благодаря предварително.
П.С. Имат ли още проблеми с регионите на разпространение или вече тази гадост е отстранена при новите модели.
-
DVD - какво да бъде???
Говорим за самостоятелен player или за DVD устройство на PC?
-
DVD - какво да бъде???
DVD за PC. Един авер ми спомена за Тошиба 16х48, били много добри.
-
DVD - какво да бъде???
Мисля, че за регионите не трябва да се притесняваш, т.к все ще се намери Firmware с който да отстраниш проблема. Те на самостоятелните плеери са им намерили цаката, че на pc-то ли няма да стане. А иначе за моделите вече не знам кой е по хубав аз останах с впечатление че искаш самостоятелен плеер и там съм в час ама тука не.
-
DVD - какво да бъде???
Значи, съм се спрял на следните модели:
MOST PRICELIST LAST UPDATE: 14-03-2003
DVD-ROM TOSHIBA IDE 16/48 46.5 48.5 50.0
DVD-ROM TEAC IDE 16/48 47.0 49.0 51.5.
Така че, давайте мнение, защото в понеделника отивам да си го купувам. Кой от двата модела да си взема и защо.
-
DVD - какво да бъде???
Teac като DVD не е кой знае какво, чувал съм, че са доста шумни
Аз лично съм с LG и съм доволен(доста тихи са)
-
DVD - какво да бъде???
Аз съм с COMPAQ и засега съм много доволен, никакви проблеми [:D]
-
DVD - какво да бъде???
Не си купувай Тийк. Тошиба е добро устройство, за Lite-on 16Х съм чувал много добри неща. Аз лично съм имал Асус 16х, не е шумно, чете доста бързо, както дискове така и ДВД, само дето като му сложиш СД и отначало минава известно време докато зацепи (в някои случай около 40 сек, и други са имали такива проблеми, явно е характерно за продукта, а не само за моята бройка). С ДВД няма такива проблеми.
-
DVD - какво да бъде???
Много се чудуш [:)]
Всичко е късмет при нас в BG
Аз миналата седмица скочих до ....... /без реклама[:p]/ и си вземах TOSHIBA
Линк
Времето ще покаже дали е доборо.............
Иначе 1-вото впечатление ми е, че е доста по тихо от това на ТЕАС
-
DVD - какво да бъде???
Благодаря, а какво ще кажете за АСУС 16х40 IDE RETAIL ATA 100, видях че продават и такива. Но ако нямат АСУС, ще си взема Тошибата. Ще писха какво съм си взел и как се държи и как е с перформанса.
-
DVD - какво да бъде???
за Асуса не мога нищо да кажа но и на мен ми препоръчаха Тошиба - от няколко човека чух все добри неща за устройството - до седмица/две мисля сам да проверя дали е истина... [:D]
-
DVD - какво да бъде???
Ако още не си си взел ще ти кажа само, че имах TOSHIBA 16x48x и ти го препоръчвам. ASUS записвачките се правят от LiteOn(за DVD-тата не зная), и ако мога да съдя по моята CDRW, която е LiteON мога да ти кажа, че също няма да сбъркаш.
-
DVD - какво да бъде???
Доколкото съм наясно, тъй наречените IDE устройства CD, DVD, CD-RW , работят от "време оно" на стандарт ATA 33. Все още няма такива, работещи на ATA 100, както са ти го описали това DVD Asus !
По темата- аз бих ти препоръчал NEC 16x48 - най-здравата механика
в бранша, не съм попадал на диск, който да не тръгне !
Купих го преди 15 месеца за близо 80$ без ДДС и изобщо не съжалявам !
-
DVD - какво да бъде???
PIONEER - tva e DVD roma za PC.
55$ e i trudno se namira.
-
DVD - какво да бъде???
Най-накрая си го взех това блянувано ДВД. ТОШИБА SD-M1712 16х48. В момента най-доброто на Бг пазара. Много съм доволен от него, много бързо инициализира CD и DVD дисковете, за не повече от 5-10 сек.
ENDOR- това го пиша специално за теб. Значи от АСУС правят такива ДВД-а. 12х е АТА 66, а най-новият им модел 16х поддържа АТА 66 и 100. Ако не вярваш, отиди на http://213.59.0.244/storage/dvd-10-01-asus16.shtml и се убеди сам. Нищо лично, просто не си се ровил достатъчно задълбочено.[:D]