Мисля, че малко си надценил разстоянието. Или се надявам. Ако обаче наистина е толкова сложи 2 камери за него например по 40м. Имай предвид и другото - няма как 1 камера да вижда еднакво добре на 40-ти (респективно 60ти метър) и на 5ти. Да не говорим, че ако е настроена на гледа добре на 40м, то 5ти метър ще е сляпо петно, а още по-малко широк ъгъл. Най-лесно ще ме разбереш като хванеш телефона си с камерата, пуснеш я и разгледаш в ъглите на кадъра какво виждаш, а след това зуумнеш нещо на 40м от теб...Нещата, които си виждал в краищата със сигурност няма да ги виждаш, тъй като при приближение се стеснява ъгъла на снимане.
Има, при определени условия. Преди седмица свалях запис, на който се вижда как човек си слага в джоба портфейла на една жена. Вижда му се лицето и какво прави много ясно. Крадеца вече е арестуван и осъден по бързата процедура. Има малко хитринки, но ченгетата и съдиите ги знаят. Освен това главно за вили и къщи, пипат местни хора. Там е по-лесно да разбереш кой е. Варианти за реакция много.
Този пост е редактиран от Mega; 01-11-16 в 17:49.
здравейте искам да попитам нещо. купих си един комплект камери но незнам какво още ми трябва за набавяне ето сайта Комплект за видеонаблюдение QIHAN QH-N1004A-HP-300, включващ 4бр. IP камери QH-NW356-P + 1бр. NVR QH-N1004A-HP
ето и снимки:
на кабелите пише: големя е лан кабел за него знам; черен малък- DC 12V; червен-audio in ;жълт-audio out
може ли помощ и съвет ?
Нали е комплект, би трябвало да има всичко
Иначе ако са само камерите и нвр-а ще ти трябва и захранване
Това ще ти е достатъчно http://cctvsystems.eu/shop/aksesoari...pulcen-BG.html
Както и кабели и конектори RJ 45. Както и твърд диск за НВР-ра