За клавиатурата ми малко помощ?
Някои знае ли з какво са ми тези копчета/Power,Sleep и Wake/ на клавиатурата ми от доста време се чудя за какво служат. Предполагам че за включване на компа от клавиатурата и такива неща. Някои може ли да ме светне по въпроса.или да прочета някъде? И ако използването им е свързано с други драйвъри да ми кажете от къде да си ги дръпна защото в момента не са активни.Знам че звучи смешно!!!Но все пак.[:D]
Ако имаш клавиш turbo го натисни в комбинация с някой от споменатите от тебе клавиши и ще видиш ефекта.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ако имаш клавиш turbo го натисни в комбинация с някой от споменатите от тебе клавиши и ще видиш ефекта.
<div align="right">оргинално мнение на Stefan</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Нямам такъв клавиш[:D]
Ако имаш клавиш turbo го натисни в комбинация с някой от споменатите от тебе клавиши и ще видиш ефекта.
Az imam takuv klavish Turbo , obache se chudia kvo she stane kato natisna Turbo i Power naprimer
Нищо конкретно не ми казахте. И какво ще стане?
Ами тези клавиши се активират в биос например (специално power) или от windows се избира този тип клавиатура. Power е за включване директно от клавиатурата при изключен компютър, sleep е за stand by , а wake е ясно - за излизане от stand by. Не знам дали директно от Windows може да задаваш различни функции, но един приятел ги беше направил сменяеми в почити всяка програма и си ги ползваше като shortcut-и в разни програми и игри.