-
HELP за един МОНИТОР
Здраво пи4ове...имам едно питане...та значи,зех си един монитор 19 инча...естествено 2 ръка...та проблема ми е следния..при транспортирането явно е бил обърнат по стъклото...и има някакъв слой върху стъклото който по средата е изтрит и сега има едно по-светло петно точно там...дайте акъл по какъв начин може да се обработи или с какво, та да падне целия този покривен слой,че да стане еднакво навсякъде....щото в момента е много дразнещо...а и има леки драскотини...как може и те да се махнат по някакъв начин...с нещо да се полира стъклото ли? Очаквам вашите мнения и предложения...иначе работи перфектно...няма нито една кривка..перфектна сходимост,фокус и сичките му там джаджаклами...
-
HELP за един МОНИТОР
Защо си го купил като му е скапано анирефлексното покритие.
-
HELP за един МОНИТОР
Awe Pi4 ne sum postnal temata za da mi se zadavat vaprosi zashto sum go kupil a za da polu4a idei kak moje se naprai ne6to po vuprosa....+ tva za 19 ", 45 leva si e mnoo dobra cena...
-
HELP за един МОНИТОР
IMA EDNA EDNO FORUMCHE ZA DELL P991 I EIZO E POGLEDNI TAM :)) SHTE TI STANE DOSTA PRIQTNO OT NOVINKATA
sorry bratle ama shte si imash problemi s ochite
-
HELP за един МОНИТОР
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by TBL
Awe Pi4 ne sum postnal temata za da mi se zadavat vaprosi zashto sum go kupil a za da polu4a idei kak moje se naprai ne6to po vuprosa....+ tva za 19 ", 45 leva si e mnoo dobra cena...
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">Знам как стои въпроса със махането на това покритие и затова стм ти задал този въпрос. Ако искаш пробвай се със бензен(бензол) да го махнеш като внимаваш да не се натровиш от изпаренията.
-
HELP за един МОНИТОР
<font size="3"> да не се натровиш от изпаренията</font id="size3"> ХА ХА ХА ХА ,нищо лично просто ми стана смешно [:D][:D][:D][:D][:D]
Прав си ЕСТЕСТВЕНО !!!!!!
-
HELP за един МОНИТОР
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Vova
<font size="3"> да не се натровиш от изпаренията</font id="size3"> ХА ХА ХА ХА ,нищо лично просто ми стана смешно [:D][:D][:D][:D][:D]
Прав си ЕСТЕСТВЕНО !!!!!!
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">Ти май незнаеш какво е това бензен че ти става смешно.
-
HELP за един МОНИТОР
Знам !!!
И не се засягаи просто бях в лигаво настроение [;)]