Imam edin star 386 na 50 deto za nisto ne stava i se opitvam da mu mahna radiatora za da go sloja na videokarta stoto smiatam da ia overcklock zdravo.I dva dena sa boria s nego ama ne moga da go mahna.Gorih go topih go kisnha go vuv voda probvah s gruba sila.E ne ste daite malko akul kak da go otlepia radiator4eto.Niakuv raztvoritel ima li ?
Да не е бил намазан с лепило? До сега не ми се е случвало такова нещо. Щом не ти трябва процесора го изджегъркаи с нещо и после изпили пастата от радиатора.
4ove4e tolkoa e silno 4e ne moga da ho otlepia s nisto stro6ih dve otverki ve4e ako go rezna s nojovka polovinata radiator ste zamine.Basta mi mi kaza da go nagreia dali ste stane?Sia subota i nedelia smiatam da probvam.Ako stane ste e mn iako.Posle ste so odreja radiator4eta za pameta na videokartata.Ia kajete tiah s kakvo da gi zalepia za 4ipovete ?Samo s termopasta li ?
Gre6ka toz mi kaza tui kat mi go dade.Sia vijdam 4e pi6e6 i66 ama ostanaloto e izgoreno i razbi4kano i nevijdam ko drugo pi6e.Ama ti da kaja ne mi i triabva da znam.SAMO MI TRIABVA DA GO OTLEPIA.
Абе що не вземеш да си намериш само радиатор от някъде, а?
Както и да е - по темата. Замрази го вместо да го нагряваш - то лепилото е направено да издържа на нагряване докъм стотина градуса . По добре във фризера на -20 и ще се отчупи по-лесно.
За радиаторчетата на паметта - с термопаста силиконова би станало ама слабо - трябва да ги дебнеш да не паднат. Обезателно силиконова - по възможност по-изсъхнала.
За радиаторчетата на паметта - с термопаста силиконова би станало ама слабо - трябва да ги дебнеш да не паднат. Обезателно силиконова - по възможност по-изсъхнала.
<div align="right">оргинално мнение на blue</div id="right">