Има ли някакви надежди скоро да се постигне цвят като при CRT мониторите ?
Има ли някакви надежди скоро да се постигне цвят като при CRT мониторите ?
Здрасти батка
чесно казано ЦРТ мониторите в момента много ме дразнят просто няма монитор без бъгове.Баси изръсих се 600лв. за 17" (МИТСУБИСШИ ДАЙМОНД ПРО 750сб) и пак не липсват.Така че изчакай да се разпространят 17" с <17мс респонс тиме и се хвърляй -няма да сгрешиш.
Аз за цвета питам, защото ме интересува във връзка с това, с което се занимавам. А и все още нямам финансовата възможност за качествен LCD монитор.
Това е много добър въпрос а и ще съм ви благодарен ако някой ме светне какви други проблеми са на лице с ЛСД мониторите!
При евтините LCD монитори цветовете не са от най добрите но при скъпите професионални модели е съвсем друго. То има проблем не само с цветовете но и със контрстта. Аз независимо от тези недостатъци на по евтинджоските бих си взел такъв монитор. Просто като гледам в такъв монитор получавам оргазъм. Мноо ме кефят.
Да ама нереалните цветове нещо не ме кефят... особено като се занимавам с дизайн ;-)
"Да ама нереалните цветове нещо не ме кефят... особено като се занимавам с дизайн ;-)"
Щом е така по-добре изчакай 5-6месеца докато се появят ЛСДта които те удоволетворяват.
Да, казах, че не съм тръгнал да купувам още. Надявам се, че темповете, с които тази част от компютърната индустрия се развива ще допринесат за бързото решаване на този проблем.
преди време гледах при едни приятели 18" LG - честно казано останах разочарован и не виждам смисъла да се дават 800$ за такова нещо - особено когато се пусне 3Д Марк или нещо със много бързо движещи се сцени (видеоплатката беше АСУС)
- определено си се поомазваше по малко образа - може да е съвсем малко, но лично мен ме дразнеше достатъчно
Виж, Viewsonic-a от хиляда и нещо ("нещото" май-беше около 300-400) долара по-съвсем друг начин изглежда