ИМАМ ТВЪРД ДИСК IBM 40GB,7200 С КОЙТО НИКОГА СЪМ НЯМАЛ ПРОБЛЕМ .НАПОСЛЕДЪК КАТО СЛУШАМ НЯКОЕ mp3 ИЛИ ГЛЕДАМ НЯКОЙ КЛИП УСЩАМ КАК МИ ПРЕКЪСВА ЗВУКА И КАРТИНАТА МИ НЯКАК СИ НАСИЧАТ ИЛИ ПО ТОЧНО ПРЕКЪСВА НЕЩО.[?][?][?]НЯКОИ ИМА ЛИ СИ НА ИДЕЯ ОТ КАКВО МОЖЕ ДА Е ТОВА.Благодаря предварително на всички които ми отговорят[][][]
<font color="red">Мod. edit Kayso
Следващия път когато видя твоя тема, написана отново с десет удовотелни и с главни букви, ще я изтрия!</font id="red">
А забелязал ли си някакво изсъскване и тракане от кутията в момента на прекъсване? Диода на HDD-то свети ли ярко в този момент? Проблема може да не е в кодеците или Wndows-а, а в охлаждането на диска. Ако си забелязал нещо такова си сложи вентилатор. Чукането се предизвиква от някакава процедура за терморегулация и е от репозиционирането на главата. Имам същия диск IBM 120GXP 40GB 7200rpm и при мен така се получава.
Kакъв модел ти е IBM-a. По принцип ако неможе да се прочете нещо се издава един много страбен звук, който нямам как де се обърка с нещо друго. Накъсването може и да е от скапан windows.