Отговор: Избор на голям монитор - 27-29 инча? Моля за съвет.
Alexi ти освен глупости да ръсиш друга работа нямаш ли си? Човека ще го свърже с един HDMI кабел а монитора има два такива входа и други.
Кажи ми сега какво значение има дали монитора е с половин дузина или дузина входове освен че дигат цената?
А стойката няма как да се клати сама. В крайна сметка имаш две ръце та няма да излети докато си го нагласиш на бюрото.
А цвета както и широчината на рамката се отразяват на цената което има значение.
Например монитор с прозрачна стойка и по-тясна рамка е доста по-скъп.
1 Прикачен файл(ове)
Какво мислите за това Монитор LED IPS LG 34", Ultra Wide, Full HD, DVI, HDMI, DisplayPort, Черен, 34UM65-P - eMAG.bg
Блазни ме то ва че цената е доста надолу и бих ги дал но идеята ми е да изчакам още докато излязат новите Настолни процесори Intel Skylake и тогава да сглобявам машина.
Въпроса е че компютърът ми е доста ретро вече 2004 г е и графичната му карта е с тези изходи. Kартата е
ATi Radeon 9200 LE ... въпроса лаишкият ми е дали на това DVI ще тръгне това 34UM65-P LG с DVI-D без проблем?
Не разбирам много тези DVI-D и не знам и какви кабели трябват. Всчка насока е добре дошла.
Прикачен файл 15791
Ако поръчам това 34 инчово LG, ще мога ли да го ползвам с сегашният ми компутер и карта докато поръчам новият което може да отиде и средата на 2015 ... знам ли.
Ще можеш да го ползваш, само трябва да си намериш друг кабел DVI-D - DVI-D или DVI-D - HDMI