Знае ли някой от каде да намеря нещо подобно?
(Показва температурата и регулира оборотите на вентилаторите)
Знае ли някой от каде да намеря нещо подобно?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Знае ли някой от каде да намеря нещо подобно?
<div align="right">оргинално мнение на dexxa</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
то сигурно струва майка си и баща си. Няма смисъл кат се има предвид че вече има дъна дето ти регулират оборотите.
А пък имеше и едно малко устройство дето се закачаше за кабелчето на вентилатора - то също регулира оборотите ама не знам дали има в БГ
Никой не внася подобни неща в БГ. Трябва да си го купиш от вън, или да намериш някой да ти направи самоделка
Айде бе!Я виж само след ден два кво ше се появи в раздел продажби[:D]
Тва ми звучи горе долу като поста на Ники за "първото серийно блокче у нас"[8D]
http://www.big008.com/
...ако найстина си много навит на нещо такова, виж в този онлайн магазин има такива и доставят до българия... ама ще ти излезе доста скъпо с доставката...
Един въпрос що годе по темата.........
Имам стара машина с основни данни:
MB QDI KinetiZ 7B
CPU Duron 700Mhz
Възможно ли е и там да става някакво регулиране на оборотите на вентилатора понеже когато маркирам текст или влача нещо с мишката просто се усеща промяната в звука излизащ от кутията а повярвайте ми бая си е шумно щото не е прибрана в шкаф ами е баш десктоп.
А ако си оставиш ръката за 10 минути на потока от вентилатора на захранването ще усетиш голям студ (не мен ми посиняват пръстите даже).
А да.... кой точно вентилатор щото в кутията има общо 3: на захр. блок, на процесора и на видеокартата (nVidia Riva TNT2 Pro). Предполагам че последния едва ли е от най-шумните ама де да знам - китайска му работа