Xiaomi аксесоари - гениални, качествени и евтини
Xiaomi стана една от любимите ми марки тази година. За разлика от много други производители, китайците не се ограничават само със смартфони и таблети, а предлагат и широка гама от аксесоари и дребни джаджи.
Има наистина уникални предложения - лампички, вентилатори, Power Bank, флашки с разширени възможности, зареждащи устройства за кола, преходници, кантари, умни облекла и маратонки, кабелчета, екшън камери, рутери, облекла, слушалки, безжични колонки, субуфери, калъфи, раници, TV боксове, наскоро видях и умен климатизатор и система за пречистване на вода.
12 Xiaomi аксесоара - интересни решения за всеки вкус
Споделете вашия опит с джаджите на Xiaomi, ползвате ли някои от тях и доволни ли сте? Планирате ли да си купите нещо ново?
Отговор: Xiaomi аксесоари - гениални, качествени и евтини
Код, ти колко аксесоара на Xiаomi имаш ?
Цитат:
Първоначално публикувано от
stenly
Код, ти колко аксесоара на Xiаomi имаш ?
5-6 вентилаторчета, толкова лампички, 2 пауър банки.
Преди седмица заръчах система Smart Home, надявам се да пристигне януари, тази седмица се облизвам за кантар и умни маратонки за хлапето.
Доста...
Не се заяждам, просто ми стана интересно и за това попитах :)
Компанията според мен е уникална и без аналог. Не заради смартфони, а точно заради супер разнообразието на аксесоари. Станали са изключително популярни, учудва ме, че в БГ не е точно така.
До преди малко кометирах с Karata - ако има фирмен магазин на Xiaomi е влезеш в него - според мен е невъзможно да излезеш без покупка.
Много ме е яд, че капацитетът им не стига и продължават да обръщат 99% от вниманието си за вътрешния пазар. Имат данни за много повече.
Нищо чудно , то това е и най-големия проблем с китайчетата - не стига , че правят копия , ами и бълват копия на копията ...;) :Drinks:
Имам един Xiaomi MiWiFi mini.
Понеже е с телефонен чипсет не очакваш чудеса, но обхват е малко по-зле от колкото очаквах. Има някаккъв кахър с AC обхвата, не знам софтуерен или хардуерен, но не вярвам да е в картата (интелска 7260). Подържа се прилично от Openwrt. Радващото са 16МВ флаши/128 рам, които стигат за повечето неща които искам да кача като софтуер. Усб порта има пропускливост поне 20 мбит/с запис през wan и 12-13 през lan, което е странно. В общи линии неутрална до леко положителна оценка с няколко дразнещи недостатъка.
Със сина и дъщеря ми ползваме три чифта от "простите" Xiaomi Piston Colorful Edition поръчани от TinyDeal (от този линк).
Мисля че в категорията "слушалки до 10 лева" нямат конкуренция… ;)
Днес пристигнаха тези Original Xiaomi Hybrid Dual Drivers Earphones Mi In-Ear Headphones Pro-17.71 and Free Shipping| GearBest.com и съм изненадан приятно. Много хубав и приятен звук вадят. Не бумтят баси или да липсват. Високите също са много добри. За парите си са супер :)
led лампите от къде ги пазарите? винаги съм искал да ги пробвам.
От gearbest си поръчах всичките щуротии на xiaomi. Днес пристигнаха и power bank-ата(10Ah) и диодна лапичка и вентилаторчето. Лампичките са много ярки и според мен са добре направени. На гърба на диодите има метална плоча да се охлаждат, което говори за качество. Поне на мен :) За Power bank-ата мисля, че отговаря на описанието, за 1 час зареди тел. със 2100mAh батерия.