В Get Bg рекламират някаква серийка цифрови фотоапаратчета с ценички от 149 до 399 .Някой да си вземкал ?Там пише , че са даже цифрови фотокамери и т.н......... Нещо мноо убаво не е на убаво.Или ?
В Get Bg рекламират някаква серийка цифрови фотоапаратчета с ценички от 149 до 399 .Някой да си вземкал ?Там пише , че са даже цифрови фотокамери и т.н......... Нещо мноо убаво не е на убаво.Или ?
Фотоклипа не е лош за парите си, но (винаги има "но" []) за малко повече пари може да си купиш много по-добър апарат (ако имаш познати в USA, разбира се), като например Canon S330 за ~$320 (530 лв).
Фотоклип няма оптичен зум, както и трябва да знаеш че този 1,3Мпиксела не си заслужава ама хич (като фотоапарат).
Сигурно те обърках доста, но в заключение - фотоклип е напълно аматьорски фотоапарат, и относително добър МР3-плеър, решавай
Аз имам фотоклип 6032 вече една година. В момента ги предлагат за около 180лв. За тези пари според мен си струва. Но зависи все пак каква е целта. Ако ще ги гледаш само на екран снимките без да ги разпечатваш 1,3 мегапиксела са напълно достатъчни. Единствените недостатъци са му липсата на оптичен зум и макро режим. Паметта е предостатъчна - на 32 МВ събира 150 снимки. Но с флеш карта работи по-добре. От по-скъпите модели нямам впечатления.
6032 е с еврейския чип на zoran и е спрян от производство заради неотстранимите си бъгове ( яде батериите яко, забива, лошо качество... )