Хааай хора
зловещо се изтормозих да търся такава клавиатура. Мембранни има такива, дори са на много приятна цена. Аз самия ползвам една Sweex вече 4-5 години, но уви вече ги няма - е, намират се на други фирми. Съответно има едни допълнителни бутони, които обикновено липсват при другите фирми (има бутон за подразбиращия се music player - стартира и спира програмата - а в повечето клавиатури има само за звука и пуск/стоп/пауза) и ще им е кофти без тях. И се назландисвам да се хвърля на механична. Големия проблем е, че мнозинството са с малък Enter, което е непростимо.
Малък ляв шифт може би мога да понеса, малък бакспейс вече ми е почти безразлично (предпочитам голям, но квото дойде). А като добавя и нископрофилни бутони и става 'мисия кокоши зъби'.
Черешка МХ червени са 'най-леките' бутони, 40г натиск, предпочитам тях. Аналозите от други фирми май все ги правят с тактилно усещане, а нямам идея що е то. Обаче, клавиатурите с аналози са бая по-евтини, има дори за под 100лв.
Моля (като моля, много моля, а не като ши*ана учтивост) ако ви се мерне нещо подобно - пишете!
Ако не намеря каквото ми трябва може би ще взема FNTIC Rush или Genesis RX75 ... тази втората ако имаше подсветка и беше с читави клавиши дори на двойна цена щях да съм я прилапал вече, но нямат такива модели. А може и пак да взема мембранна. А може и да си седя на сегашната още някое време и да се вайкам.
Мъка, мъка.