Tyrsq nqkakva informaciq za kamerata na goreposo4eniq telefon. Iskam da zarbera dali moga da q svyrja kam PCto...
Tyrsq nqkakva informaciq za kamerata na goreposo4eniq telefon. Iskam da zarbera dali moga da q svyrja kam PCto...
ДА БЕ ПИЧ МОЖЕШ ! АКО ИМАШ IR-PORT МОЖЕ И ДА НЕ Е СВАРЗВАШ ! А ЕДНА ПОДРОБНОСТ НЯМА ДА НОЖЕШ ДА Я СВЪРЖЕШ КАМ ПЦ АКО НЕ СИ СИ КУПИЛ USB KAM 30LV E !
Я НАЙ ДОБРЕ ИДИ В МАГАЗИНА ТАМ ЩЕ ТИ ОБЯСНЯТ НАЙ ТОЧНО ! /АКО И ТЕ СА ЗАПОЗНАТИ/
Да но ще ми трябва някакав софтуер евентуално..аз не знам какъв е. Някаде няма ли схема на кабела за свързване...? И не знам възможностите на тази камера само че е 640х480.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Да но ще ми трябва някакав софтуер евентуално..аз не знам какъв е. Някаде няма ли схема на кабела за свързване...? И не знам възможностите на тази камера само че е 640х480.
<div align="right">оргинално мнение на the_menbg</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">kato si kupi6 kamerata te 6te ti dadat software ! eventualno i kabel ! a ina4e moje da si kupi6 kabel ! napraveno e kato zamaloumnici taka 4e edva li 6te ima6 zatrudnenieq !!!
Dobre mersi, 6te proverq dali ima kabel za tazi kamera. Ina4e az q imam ama sa mi q donesli ot 4ujbina i samo tova nqmam nikakva informaciq
www.mobile-review.com ,
ej na toq sait ima revy na kamerata , az li4no q probvah y edin magazin i mi haresa , samo4e zasega maj e skupa
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">www.mobile-review.com ,
ej na toq sait ima revy na kamerata , az li4no q probvah y edin magazin i mi haresa , samo4e zasega maj e skupa
<div align="right">оргинално мнение на dilura</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">120 leva e ! ne mislq 4e e mn skapa ! ima i dale4 po visoki ceni !
Ave kajete dali moga da q vkliu4a kam PCto s nqkakav kabel bez da ispolzvam aparata
Не може да се включи по никакъв начин директно към компа. По-горе ти казаха ка да го направиш. Можеш и като ММS да си прехвърлиш картинките на пощата директно след снимането им!
ami na edno mqsto mi q davat za 100 bez garanciq , ina4e po drygi magazini e za okolo 150 , i maj ima pamet , 6toto kat me snimaha s kamerata koqto zaka4iha na moq gsm , yg q zapaziha na gsm , ama posle ne q otkrih nikude