Отговор: Покупка на SSD + HDD
Аз пазарувам само от този сайт щото е най-евтино, като всяка седмица пускат търгове с наддаване на чисто нови такива и се продават на същата цена. Или както в моя случай продавача ми е направил хубава оферта, ако реша да я приема. Но този сайт е най евтин особено търговете с наддаване за чисто нови продукти. Аз ги знам нещата щото постоянно ги следя и си купувам ама вие май нищо си незнаете. Единствено може само да завиждате колко е евтино тук в Ebay.
@brave: Tакива оферти дето ги е имало няколко дни, търгове и т.н., дай линк откъдето в момента може да се купи на 130 паунда. В БГ сайтовете се намира на 400лв без никакви промоции. И тук ако някой толкова дебне като теб може да му изпадне за 300лв по някое време. Или дай най-ниската цена в момента е ибей.ко.ук да сравним как са нещата.
Има 2-3 оферти между 160 и 180 паунда на buy it now. Всички други са 200+ , ама ние ebay не знаем какво е, все пак сме изостанали и не сме напреднали като аристократа.
Цитат:
Първоначално публикувано от
brave
…Ебинствено може само да завиждате колко е евтино тук в Ebay.
Завиждаме, завиждаме... Спинкай спокойно.
Снимките на предната страница сами говорят колко струва. До сега не прочетох нито един смислен коментар, само завист. Но аз много се радвам когато хората ми завиждат.
В Алиекспрес се намират Gen.4 2Т SSD-та вече ... прилични скорости за около 200 лв. С риск някой да скочи и да почне че видиш ли всичко това са фалшиви SSD-та, възможно е , тези обяви които аз лично набелязах всички са с 99% положителни коментари има и снимки със тестове на скоростите и т.н.
Макар че човек винаги трябва да си има едно на ум, но това е хубавото на Алиекспрес че винаги може да си вземеш парите ако някой от търговците се опита да върти номера.
Абе то и един приятел си взе кутийка за NVMe от алиекспреса с хиляди положителни коментари и повече от 500МБ/сек не може да вдигне с нея. На 3 PC-та пробва и на MacBook M1. Да не говорим, че нa Maк-а като почнеш да копираш файл от NVM-то и направо го дисконектва. Естествено на USB3 портовете се пробва кутийката. Би трябвало 1000МБ/сек да ги прави ама не.
1 Прикачен файл(ове)
Първо за Алиекспрес, харча огромни пари всеки месец в този сайт и от много години пазарувам там, но NVMe SSD диск от там не смея да купувам, но който както си реши.
Второ за Кутиийката за NVMe, има такива дето работят и на 500Мб те са най-евтини, но ако вашата е на 1000Мб то проблема е във ваз.
USB 3.0, 3.1 и дори USB type C първите са само до 500 МБ/с така бяха на старият ми лаптоп.
Сега на новият имам 2 USB type C тоест ThunderBolt 4.0 порта и те работят на 4000 MB/s. Само най-новите компютри и лаптопи имат такива портове, а старите портове бачкат на 500Мб/с , а някои и на 1000Мб/с, зависи.
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=40559&stc=1
Цитат:
brave
Първо за Алиекспрес, харча огромни пари всеки месец в този сайт и от много години пазарувам там, но NVMe SSD диск от там не смея да купувам, но който както си реши.
Второ за Кутиийката за NVMe, има такива дето работят и на 500Мб те са най-евтини, но ако вашата е на 1000Мб то проблема е във ваз.
USB 3.0, 3.1 и дори USB type C първите са само до 500 МБ/с така бяха на старият ми лаптоп. Сега на новият имам 2 USB type C тоест ThunderBolt 4.0 порта и те работят на 4000 MB/s. Само най-новите компютри и лаптопи имат такива портове, а старите портове бачкат на 500Мб/с , а някои и на 1000Мб/с, зависи.
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=40559&stc=1
Дам, и аз се замислих дали изобщо чрез USB може да се качи повече от 500 мб/с
Незнам дали ще ми повярвате но сега си купих на Търг в Ebay: WD Black SN850X 1TB `чисто нов за 65 паунда или това са 140 лева. Като цената в България е точно по 2
Просто извадих голям късмет. Обичам го този Ebay и Алиекспрес
Чак пък по 2 не е . 65*2,24=145лв. а тук е 204лв с безплатна доставка https://stantek.com/?i=183566
Тука - https://ardes.bg/product/1tb-ssd-sil...dpc60ck-323603 - са по 125лв. , така , че си се прекарал...:)
Лорде, стига си се излагал с тъпотиите си. По едно време беше забавен, вече не си.
Цитат:
brave
Незнам дали ще ми повярвате но сега си купих на Търг в Ebay: WD Black SN850X 1TB `чисто нов за 65 паунда или това са 140 лева. Като цената в България е точно по 2
Просто извадих голям късмет. Обичам го този Ebay и Алиекспрес
Да ти постелем червения килим и да минеш победоносно по него с рекламни табелки на ебай и намазон?