-
Имам проблем с HDD
PONQKOGA KATO SI PYSNA PC-TO MI IZPISVA PRIMARY HARD DISK
ILI NE6TO TAKOVA BE6E I KATO SAPRA PC-TO TO SE OPRAVQ NE EVINAGI TOZI PROBLEM NO SE SLY4VA KAZAHA MI 4E MOJE DANOTO DA MI E DEFEKTNO? VAZMOJNO LI E? INA4E KATO SI RABOTA SAS PC-TO NQMA PROBLEMI!!
PLS!
HELP!!
-
Имам проблем с HDD
като чуя хард косата ми се изправя /виж :http://setcom.bg/news/forum/topic.as...earchTerms=HDD / ами пусни си първо един скандиск кажи какав е резултата и после 6те има6 достата4но отговори мисля че това коетоказваш за момента е недостатачно !
-
Имам проблем с HDD
e kato pysna zna4i nema problem, samo na deto ima edno 4erveno B kato b-sektor :)) ama ne vervam da e ot tova bi trqbvalo da e ot danoto 6toto 4etoh nqkakva statiq ama ni6to ne kazvat sa6testveno DALI E OT TOVA 4ERVENOTO B DETO GO IMA INA4E SKANIRANETO GO PRAVA POD DOS!!
-
Имам проблем с HDD
ami moje i ot tova BAD da ti e problema, no nai dobre go zanesi v firmata otdeto si go vzel ako ti e garancionen 6te ti re6at problema nadqvam se nai barzo !
-
Имам проблем с HDD
Мдааааа... не е възможно от един bad sector да ти прави такъв проблем. Възможно е и да е от дъното, но е малко вероятно. Според мен трябва да си погледнеш кабелите, дали са вкарани стабилно и да си провериш джъмперите на диска.
-
Имам проблем с HDD
Направи си аутодетект на диска в биос и сейвай така.
мисля, че в момента си на аутодетект , а съобщението ти е "Primary HDD failed".
а може и на RAID контролер да си го сложил
-
Имам проблем с HDD
съгласен съм със smarty - май това ще излезе : )
-
Имам проблем с HDD
e ne moje da e ot kabelite sto pati gi provervah de da znam vsi4ko sas kabelite e ok 6te probavm kakto smarty kazva i 6te vi kaja rezyltata ina4e samo danoto mi e v garanciq a harda ne e !!
Mersi za savetite!!
4akam novi
:)))
-
Имам проблем с HDD
Pi4ove nqma takava opicq da e slojena na biosa RAID vsi4ko si e ok danoto mi e ina4e QDI na P3 ina4e sre6ty koe to4no vav biosa trebva da tarsa dali E RAID ama nqma vsi4ko obarnah danebi taka da mi stava 6toto harda mi e postari4ak 10GB a danoto po skoro go kypovah nadqvam se da ne evav danoto samo problema 4e ne znam :)))
HELP!!!!!
-
Имам проблем с HDD
ставаше дума да не би IDE кабела да е включен в RAID контролер - обикновено са сини на цвят
-
Имам проблем с HDD
пич виж си захранващия кабел на харда да не ти е халабав нещо. на мен странно как ми се беше откачил кабела на захранването и ми викаше че няма диск.. а компа беше с лепенки и не можех да го отварям... може и иде кабела да не е наред или контролера да е пре*бан... за да не го намира всеки път
-
Имам проблем с HDD
ne6to ne moga da razbera kakvo e raid kontroler kade da go tarsa malko po podrobno izob6to ne moga da zacepa ako trqbva pi6i mi na emaila heat_bg@abv.bg kak da go naprava i tova ide kakvo e izob6to ne zagrevam pi6i smarty PLS!!
-
Имам проблем с HDD
Стига се го обърквали човека, явно няма RAID контролер, нито SCSI, a и с тези знания за какво му е :)
heat_ , стига писа с CAPS LOCK, че трудно се чете.
Влез в БИОС-а и си сложи харда на auto. Ако не става, го сложи на manual и му задай ръчно C/H/S - цилиндри, глави, сектори. C/H/S е написан върху лепенката на харда ти. Виж дали така ще стане. Обикновено ново дъно със стар хард (но проблемни) сработват по този начин :)
-
Имам проблем с HDD
Хихи, човека не е чувал за райд, ти за цилиндри и глави му говориш :)
От нито един пост не става ясно какво точно се случва на компютъра. Примерно когато изпише Primary Hard Disk какво става, там заспива ли, какво? Да не би да пише Primary Hard Disk Fail :) Поясни малко по-смислено кога какво се случва. И да има последователност :)
-
Имам проблем с HDD
да явно сам збаркал пи6е primary hard disk fail-това се слу4ва рядко но се слу4ва тогава спирам PC-to и трагва