Да си купи от Ти Мобайл предплатен пакет, а рутер от Хуавей - в момента почти цялата техника и на мобилни оператори и на интернт оператори е Хуавей.
Аз ползвам на Булсатком мобилен нет и уж е "До 75мб/сек", но не съвсем.За съжаление от миналата година не приемат ново абонати за мобилния им интернет.
Но остава друга опция - Ти Мобайл, наследникът на Макстелеком.
Аз миналата година след 6 години ползване си потроших ЛТЕ бисквитката и поради това си закупих сам от ебау .Обадих се на техничесния отдел на Булсат и те ми казаха, че клетките и техниката им са Хуавей, та да купувам и такъв рутер по възможност.Отделно би следвало да ти дадат някакви параметри на тяхната мрежа в които да търсиш подходящо устройство.
Но ако не държиш на оптичен нет, то мобилният е по-подходящ, но за съжаление единствената смислена оферта в момента е ТиМобайл.
Отделно, че според мен Булсатком са пред фалит...
Да благодаря ви за мненията и разбрах за рутерите няма нужда от повече коментари. Попринцип клиента винаги е прав тоест аз и си плащам само за периода в за който съм в България, немога да се съобразявам с тях постоянно да ми дават рутер и после да ми го взимат. Трябва да си имам мой който да не ми го пипат. Това вече съм го написал и в по горното ми мнение.
Пак ще се съобразявате - ама по-малко. Колкото да ги уведомите (плащайки), че ще ползвате. На този принцип ползваме, услугите на Булсатком - със собствено оборудване.
Но факта, че този вариант е малко използван, обяснява и по-слабото предлагане на такива устройства!
Някой доставчици имат и допълнителна такса - при по-дълъг период на „не ползване“.
ПП. „По принцип“ и „не мога“ се пишат отделно!