ЗДР НА ВСИЧКИ ГЕЙМЪРИ!!!
ВЗЕХ СИ ЕДИН CELERON P4 NA 2400MHZ.
препоръчайте едно дъно на gigabyte!!!
ЗДР НА ВСИЧКИ ГЕЙМЪРИ!!!
ВЗЕХ СИ ЕДИН CELERON P4 NA 2400MHZ.
препоръчайте едно дъно на gigabyte!!!
Защо пък точно Gigabyte.. по хубаво грабвай един EPOX RDA+ и не му мисли повече
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Защо пък точно Gigabyte.. по хубаво грабвай един EPOX RDA+ и не му мисли повече
<div align="right">оргинално мнение на Deadmaker</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Хихи интерестно как ще подкара Celeron 2.4ghz на дъно за AMD процесори? [:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Защо пък точно Gigabyte.. по хубаво грабвай един EPOX RDA+ и не му мисли повече
<div align="right">оргинално мнение на Deadmaker</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Хех, по-добре да не се беше обаждал...... Celeron на AMD дъно - яко.....
General, в зависимост дали искаш да клокваш или не можеш да си избереш някое дъно на EPoX или ASUS..... има доста добри EPoX-и с i845PE чипсет, които даже се и клокват []
Абе, човеко пита за Gigabyte...
Зависи от парите, които си готов да дадеш - ако не са ти проблем, можеш да се спреш например на GA-8IPE1000 Pro (Soc478,865P/ICH5,SATA, 8x AGP,Dual channel DDR, AC97, LAN) - цена около $110 или на GA-8IG1000Pro (Soc478,865P/ICH5,SATA,Int+8x AGP,Dual channel DDR,AC97,LAN) за $115. Най-евтиното дъно с 875Р (ако държиш на него) е 8IK1100 (Soc478, 875P/ICH5R, SATA, AGP Pro, Dual channel DDR, AC97, LAN) - $125.
Ако средствата ти са поограничени и нямаш предразсъдъци към чипсетите на SiS - горещо ти препоръчвам GA-8SQ800 (Soc478,655/963,ATX,ATA133,8x/4xAGP,DualChannelDDR,AC97,S1394) - около $75
[/quote]
General, в зависимост дали искаш да клокваш или не можеш да си избереш някое дъно на EPoX или ASUS..... има доста добри EPoX-и с i845PE чипсет, които даже се и клокват []
<div align="right">оргинално мнение на Mollov</div id="right">
[/quote]
В ревюто ти за дънните платки тези на Гигабайт за платформа Интел
във всички тестове са показани като най-производителните дъна,
тук изказваш условно противоположно мнение
Мерси за съветите пичове!!!
Харда ми е на АТА100.требва ли да го сменям за да върви по-бързо?
Имам GF4 MX-440 и мисля че няма да имам проблеми.
Само RАМ-а ми е по стар: SDRAM 512. Kakва памет да си купя за
GA-8SQ800 (Soc478,655/963,ATX,ATA133,8x/4xAGP,DualChannelDDR,AC97,S1394)
512 DDRAM PC2700, 333 Mhz -мисля че ще стане. А?
Куулера ми е от celeron 900Мhz.
TITAN W4TB for P4 socket478 ball bearing ще стане ли???
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
<div align="right">оргинално мнение на ДжинФис</div id="right">
Не е така . Не прави грешката да оценяваш едно дъно по производителността . Обикновено разликите са минимални 0.5-1% , а и зависят от версията на биос-а .
Ako ще взимаш дъното което си посочил по-добре си вземи 2х256 DDR333 или дори DDR400. Все пак вземаш дъно с двуканален контролер на паметта, за да можеш да му ползваш предимството все пак паметта трябва да е по двойки.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
<div align="right">оргинално мнение на ДжинФис</div id="right">
Това, че са най-бързите не значи и, че са най-добрите като цяло... не бъркай тези две понятия []
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Мерси за съветите пичове!!!
Харда ми е на АТА100.требва ли да го сменям за да върви по-бързо?
Имам GF4 MX-440 и мисля че няма да имам проблеми.
Само RАМ-а ми е по стар: SDRAM 512. Kakва памет да си купя за
GA-8SQ800 (Soc478,655/963,ATX,ATA133,8x/4xAGP,DualChannelDDR,AC97,S1394)
512 DDRAM PC2700, 333 Mhz -мисля че ще стане. А?
Куулера ми е от celeron 900Мhz.
TITAN W4TB for P4 socket478 ball bearing ще стане ли???
<div align="right">оргинално мнение на GENERALAT</div id="right">
Не си взимай дъно със SIS чипсет, вземи си интелско, по нагоре споменаха - с чипсет поне i845
(той е без dual ddr). Ако искаш двуканален ддр - 865/875 чипсети.
Харда ти е екстра.
Вземи си 2х256 ддр 400, например самсунг.
Кулера гледай да е меден с много ребра и голяма духалка