Запис на картина от ТВ или ЕОН смарт бокс на компютъра ми?
Здравейте. С тази карта за запис, наистина ли ще мога да записвам, как и къде ще го търся записа, защото и да има обяснения, няма да са на Български! Ще записвам спортни, научни предавания, не по малко от 120мин и да не се разваля качеството им.
https://www.emag.bg/karta-za-zasnema...scenario_ID=49
ТВ PHILIPS 75PUS8818
Отстрани на телевизора • Слот за общ интерфейс: CI+/CAM • USB 2 – USB 3.0 • Слушалки – стерео минижак 3,5 мм • HDMI 4 вход – Ultra HD – HDR Дъно на телевизора • Цифров аудио изход – оптичен Toslink • Сателитен тунер • Антена (75 ohm) • HDMI 1 вход – Ultra HD висока кадрова честота – HDR • HDMI 2 вход – ARC/eARC – Ultra HD висока кадрова честота – HDR • USB 1 – USB 2.0 • Мрежова LAN – RJ45 • HDMI 3 вход – Ultra HD – HDR
Компютър
AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor 3.40 GHz
RAM 32 GB Скорост: 2667 МХц
ROM 7.51 TB
Графика Radeon RX 580 Series 4GB
Отговор: Запис на картина от ТВ или ЕОН смарт бокс на компютъра ми?
Предполагам, че може да запишете видео на камера и да го пуснете на лаптоп през юсб входа. Може да вържеш и ЕОН бокса и да гледаш ла лаптопа.
Може би това ще ти помогне: https://www.youtube.com/watch?v=fltt5JhodCE
Накратко - връзваш картата към USB на компа и ползваш например OBS Studio да направиш файла.
Благодаря Ви за отговорите gogogogov и dwrbudr . Гледах препоръчаният ми клип, но само гледах! Знам само Български език. Но и друг без обяснения, само демонстарация, точно как записват от смарт бокс, с друго за жалост платено студио. Поръчах картата, като дойде ще сваля препоръчанотто ми студио и дано се получи. Живи и Здрави и Всички около Вас!!!
Цитат:
Първоначално публикувано от
skaiuokar
Благодаря Ви за отговорите
gogogogov и dwrbudr . Гледах препоръчаният ми клип, но само гледах! Знам само Български език. Но и друг без обяснения, само демонстарация, точно как записват от смарт бокс, с друго за жалост платено студио. Поръчах картата, като дойде ще сваля препоръчанотто ми студио и дано се получи. Живи и Здрави и Всички около Вас!!!
В ютуб има и други клипови,има и преводач.
Цитат:
gogogogov
В ютуб има и други клипови,има и преводач.
Не направих нищо, защото съм технически зле. От смарт бокса към компа ми. Излезна картина като въведох USB Video за източник. След 5мин. и изчезна. Старт на ново, следване на инструкциите от книжката, след превод и какво и как натиснах ? Излезнаха, три начални екрана? Пълен шаш. Уж я деинсталирах, а останала папка data или файл в нея които пък били в Гугъл Хроме , пречат на инсталирането отново! Как се затваря тази папка/файл, не знам.
Цитат:
skaiuokar
Не направих нищо, защото съм технически зле. От смарт бокса към компа ми. Излезна картина като въведох USB Video за източник. След 5мин. и изчезна. Старт на ново, следване на инструкциите от книжката, след превод и какво и как натиснах ? Излезнаха, три начални екрана? Пълен шаш. Уж я деинсталирах, а останала папка data или файл в нея които пък били в Гугъл Хроме , пречат на инсталирането отново! Как се затваря тази папка/файл, не знам.
Вчера намерих статия че с рестартиране на компа се затваряли такива работещи папки/файлове! Рестартирах го и наистина стана. Инсталирах си на ново OBS и този път нямаше проблеми. Успях да напрвя запис от смарт бокса!