Резултати от 1 до 7 от общо 7

Запис на картина от ТВ или ЕОН смарт бокс на компютъра ми?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2017
    Живее в
    Казанлък

Запис на картина от ТВ или ЕОН смарт бокс на компютъра ми?

Здравейте. С тази карта за запис, наистина ли ще мога да записвам, как и къде ще го търся записа, защото и да има обяснения, няма да са на Български! Ще записвам спортни, научни предавания, не по малко от 120мин и да не се разваля качеството им.

https://www.emag.bg/karta-za-zasnema...scenario_ID=49

ТВ PHILIPS 75PUS8818
    Отстрани на телевизора • Слот за общ интерфейс: CI+/CAM • USB 2 – USB 3.0 • Слушалки – стерео минижак 3,5 мм • HDMI 4 вход – Ultra HD – HDR Дъно на телевизора • Цифров аудио изход – оптичен Toslink • Сателитен тунер • Антена (75 ohm) • HDMI 1 вход – Ultra HD висока кадрова честота – HDR • HDMI 2 вход – ARC/eARC – Ultra HD висока кадрова честота – HDR • USB 1 – USB 2.0 • Мрежова LAN – RJ45 • HDMI 3 вход – Ultra HD – HDR

Компютър
    AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor 3.40 GHz
    RAM 32 GB Скорост: 2667 МХц
    ROM 7.51 TB
    Графика Radeon RX 580 Series 4GB
    Този пост е редактиран от skaiuokar; 29-05-25 в 13:38.

2.  

3. Member
    Тук е от
    May 2017

Отговор: Запис на картина от ТВ или ЕОН смарт бокс на компютъра ми?

Предполагам, че може да запишете видео на камера и да го пуснете на лаптоп през юсб входа. Може да вържеш и ЕОН бокса и да гледаш ла лаптопа.

4. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2010
    Живее в
    Бургас

Може би това ще ти помогне: https://www.youtube.com/watch?v=fltt5JhodCE
    Накратко - връзваш картата към USB на компа и ползваш например OBS Studio да направиш файла.

5. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2017
    Живее в
    Казанлък

Благодаря Ви за отговорите gogogogov и dwrbudr . Гледах препоръчаният ми клип, но само гледах! Знам само Български език. Но и друг без обяснения, само демонстарация, точно как записват от смарт бокс, с друго за жалост платено студио. Поръчах картата, като дойде ще сваля препоръчанотто ми студио и дано се получи. Живи и Здрави и Всички около Вас!!!

6. Member
    Тук е от
    May 2017

Цитат Първоначално публикувано от skaiuokar Виж публикацията
    Благодаря Ви за отговорите gogogogov и dwrbudr . Гледах препоръчаният ми клип, но само гледах! Знам само Български език. Но и друг без обяснения, само демонстарация, точно как записват от смарт бокс, с друго за жалост платено студио. Поръчах картата, като дойде ще сваля препоръчанотто ми студио и дано се получи. Живи и Здрави и Всички около Вас!!!
    В ютуб има и други клипови,има и преводач.

7. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2017
    Живее в
    Казанлък

Цитат Първоначално публикувано от gogogogov Виж публикацията
    В ютуб има и други клипови,има и преводач.
    Не направих нищо, защото съм технически зле. От смарт бокса към компа ми. Излезна картина като въведох USB Video за източник. След 5мин. и изчезна. Старт на ново, следване на инструкциите от книжката, след превод и какво и как натиснах ? Излезнаха, три начални екрана? Пълен шаш. Уж я деинсталирах, а останала папка data или файл в нея които пък били в Гугъл Хроме , пречат на инсталирането отново! Как се затваря тази папка/файл, не знам.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2017
    Живее в
    Казанлък

Цитат Първоначално публикувано от skaiuokar Виж публикацията
    Не направих нищо, защото съм технически зле. От смарт бокса към компа ми. Излезна картина като въведох USB Video за източник. След 5мин. и изчезна. Старт на ново, следване на инструкциите от книжката, след превод и какво и как натиснах ? Излезнаха, три начални екрана? Пълен шаш. Уж я деинсталирах, а останала папка data или файл в нея които пък били в Гугъл Хроме , пречат на инсталирането отново! Как се затваря тази папка/файл, не знам.
    Вчера намерих статия че с рестартиране на компа се затваряли такива работещи папки/файлове! Рестартирах го и наистина стана. Инсталирах си на ново OBS и този път нямаше проблеми. Успях да напрвя запис от смарт бокса!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Въпрос за Андроид бокс
    От zeraniex във форум Android
    Отговори: 3
    Последно: 26-07-22, 03:26
  2. Проблем с андроид бокс и wi-fi
    От tanatos във форум Мрежи
    Отговори: 8
    Последно: 24-07-22, 10:33
  3. Избор на Тв Бокс
    От ghost4o във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 17
    Последно: 26-03-20, 19:54
  4. Има ли телевизори с Картина в Картина функция?
    От MaestroDaVinci във форум Телевизори
    Отговори: 7
    Последно: 16-01-16, 12:15

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе