В интернеет има на няколко сайта LAN адаптери със четири порт-а, въпроса е дали някоя българска фирма внася от тях Ако някой случайно е забелязал ще може ли да ми каже
В интернеет има на няколко сайта LAN адаптери със четири порт-а, въпроса е дали някоя българска фирма внася от тях Ако някой случайно е забелязал ще може ли да ми каже
Преди време тия платки ги имаше в РТС.
Не знам обаче какво мислиш че правят. Това е HUB с 4 порта и 1 мрежова карта, които ползват захранването на компютъра.
Ако я ползваш за HUB РСто трябва да работи. А ако имаш други идеи можеш да споделиш )
Ми в момента съм направил един bridge които зпълнява ролята и на shaper... и си работи докато не забие shiwch-a пред него Затова искам да пусна всички линии да минават през него... ако ще забива нешто това да е комп-а има такава платка на http://www.mikrotik.com обаче и е завишена цената доста а и за доставка трябва да дам колкото за един switch
С МикроТик сайта му е в предишното ми мнение ама трябва да си го закупиш защото няма crack... а демото няма много от възможностите на това чудо обработва 2500 пакета/сек със 4 PCQ опашки и 50 firewall правила на Celeron 466 със 64 MB Ram на 15% процесорно натоварване. При това балансира 2-ма човека да теглят с еднаква скорост независимо от броя на сесиите им... абе просто идилия... затова си търсия и Flash HDD което да се връзва като IDE диск... да може да не се притеснявам че диска ще изгори (вече 2 изгоряха )