Ще се ползва за обичайните неща, и по-рядко за малко предпечат и малко CAD. За в къщи е, но от време на време ще си взимам нещо от работата за домашно... та за това е предпечата и КАД-а.
Ясно е, че ДЕЛЛ-в е с Тринитрон тръба и май е по-добър за предпечат и не толкова за CAD. Compaq-в е с Димондтрон тръба и положението е по-скоро обратното - по-добър за CAD и не е ясно колко за предпечат...
Пък и за Compaq-a - има ли реална разлика /освен външния вид/ между Р910 и Р920.
При взимането при покупката - има ли някакви специфични особенности какво да се гледа по-внимателно ... че да се намали вероятността за разправията после ...
В момента взех един такъв ДЕЛЛ Р991 временно, уж добре всичко ... но има леко пулсиране на избражението ... сякаш има някакво магнитно поле около монитора, ама освен захранващия кабел, друго на метър и повече от него няма ... даже компа е повече от метър ... Та има ли проблеми с екранировката на монитора вътре ... не е от видеокарта, защото със другия монитор /някакъw 19"/ такива неща няма, или поне не съм ги забелязал.
На НокиаМонитор теста всичка май е ОК.
Като дам яркост и контраст на '0', екрана не е напълно черен ... бялото се вижда като 40-50 % сиво ....
Всякакви впечатления, опит и препоръки са добре дошли.
ПП/ Изчел съм форумите тук и на доста други места, така че не ми препоръчвайте функцията search...
ПП2/ Забелязах, че ако яркоста е под 50%, син текст на черен фон не е добре ... е, при 1600 х 1200 @ 85 Hz, т.е. максималното за този монитор ...