-
Имам една записвачка ...
Взех една записвачка на един приятел, която заяжда като се отвори до половината. По - точно той я е отварял да я чисти и нещо дръпнал и това което излиза навън като натиснеш копчето той го изкарал ръчно :). И сега като натисна копчето да се прибере заяжда. Да знаете как може да се оправи това ?
-
Имам една записвачка ...
разглобяваш я основно , виж да не е преебана някоя зъбчатка на вратичката ( може само да е излязла ) и пробвай пак
-
Имам една записвачка ...
Добре де лошо няма , ама аз я отворих и гледах цяла вечер, ама нищо не видях да е счупено. Незнам кво може да заяжда .
-
Имам една записвачка ...
Не си написал каква е записвачката ...
Повечето имат от пред един малък и сравнително дебел гумен ремък, който движи лифта нагоре-надолу... ако се е износил или гумата е остаряла ... или се е омазнил от цигарен дим ... или твоя човек е го е оцапал със смазката ... виж го и го почисти с топла вода и веро /добре мие мазнотията/ ... или при необходимост го смени ... ремъци продават на много места ...
-
Имам една записвачка ...
Записвачката е Сони . Ще проверя за ремъци , ама си е ***** майката направо. Неще да се оправи и това е :@). Айде като сменя ремъците ще пиша какъв е резултата . Благодаря до сега на всички, които проявиха желание да пишат по темата.