-
За и против Plextor
Предстои ми покупка на записвачка.Имах LG и за една година ползване се прецака.Стана машина за летящи чинии.Сега ме е шупе дън се опаря па и гледам да сведа риска до минимум.Ориентацията ми е към Plextor CD-RW 52x24x52 Retail 167лв.Приемам всякакви мнения които могад да ми потвърдят или сринат ориентацията.За новия Teac съм чувал доста негативи-за тях се говори положително в минало време.Знам,че е и въпрос на късмет,но там не мога да влияя!
-
За и против Plextor
Za ili protiv sex-a? ZA! [:p]
Az sum s TEAC 52X24x52, zimai plextor-a! [:o)]
-
За и против Plextor
Имам Plextor от няколко месеца и мога само да ти кажа, че си струва всеки лев. Тази тема е доста дискутирана - можеш да използваш тръсачката.
-
За и против Plextor
За тия пари си вземи 2 LG-та
-
За и против Plextor
От две години и нещо имам Plextor, - напълно подкрепям мнението на Sunny [:)]
-
За и против Plextor
NEC също не са лоши аз лично съм с такава и карам около година и половина и мога да каже че е подложена на доста честа употреба
-
За и против Plextor
Напълно съгласен съм с DeathKnight...
Ама може да пробваш и с TEAC-a, който също почти на половин цена, а няма да те изкара по-малко от половина копия на PLEXTOR-a. Вземи сегя единия TEAC (или LG), спести си останалите пари, пък като дойде време да взимаш друга, кой знае.... може да има много по-доказано качествени марки, или цените на DVD записвачките ще са паднали достатъчно...все си по накирия...
-
За и против Plextor
puk ako ne te burka skorostta moje6 da si vzeme6 Plextor 16x10x40,kojto moje da se nameri za 70-80 lv nov i mnogo po dobur ot vsi4ki ostanali-samo deto e baven:(ne vqrvam da zapisva6 mnogo diskove na 52 skorost-ne znam kakvi podlojki polzva6,no nadali 6e zapisva6 na pove4e ot 40,a nqkoi po smotani daje i na 24.edin poznat s Nec Optical Storage-a mu ne pozvolqva6e pove4e ot 8........
-
За и против Plextor
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">NEC също не са лоши аз лично съм с такава и карам около година и половина и мога да каже че е подложена на доста честа употреба
<div align="right">оргинално мнение на MAKAPOB</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">А overburn поддържа ли? Ако не - според мен това е много сериозен недостатък!
-
За и против Plextor
TEAC is death!!!Samsung gi kupiha i si4ko ve4e pod markata Teac si e skapan Samsung!
Ako moje6 vzemi Lite-ON,nai dobro saotno6enie cena- ka4estvo .Az sam s LTR-52246S-super e i ima si4ki extri- ,dao/96,overburn......
-
За и против Plextor
NEC мога да ти кажа че ползвах около година и половина и изведнъж спря казаха ми в сервиза че и е изгорял процесора.Пазил съм я в стаята не се пуши така че условията при които съм я ползвал са добри.Незнам новите как са все пак става дума за 12х дано новите да са ги оправили - сега съм с Тийк 52х и засега няма проблеми