Искам да си взема един от двата и въпроса ми е само радиото ли е разликата между двата? Ако не е само радиото, то каква друга разлика има? Има ли смисъл за едно радио само да давам повече пари за ПРО?
Мерси предварително !
Искам да си взема един от двата и въпроса ми е само радиото ли е разликата между двата? Ако не е само радиото, то каква друга разлика има? Има ли смисъл за едно радио само да давам повече пари за ПРО?
Мерси предварително !
Радио и стерео звук на телевизията.
http://www.pinnaclesys.com/docloader_n.asp?templ=10&doclink=/WebVideo/pctv/English(UK)/doc/comprison_chart_UK.htm&Product_ID=6&Langue_ID=2&loc=chart&division_id=
Ако търсиш по-ефтин, имай предвид, че разликата между PCTV и PCTV Rave е само в софтуера и дистанционното.
Не знам обаче как стои въпроса с поддръжката на PAL D/K (звука на Канал 1 и БТВ). Може да се окаже, че някоя от версиите не го поддържа. Нека да се обади някой, който ползва Pinnacle в България.
Ако е само това разликата то тогава няма смисъл от про нали така? А и двете ли компресират хардуерно?
Ако е така да вземам тунера PCTV?
Ако някой мисли че ще сгреша и има нещо друго съществено да каже !
Поздрави !
Никоя не компресира хардуерно.
Софтуера се справя с Timeshifting с DVD качество ако процесора ти е над 2Ghz, но е печално известен с това колко трудно се подкарва както трябва.