Проблем с MSI TV@nywhere master
Имам проблем с тунера вси4ко варви перфектно освен звука на
канал1 и бтв ако го направя на друг регион трагват канал1 и бтв
а останалите нямат звук а никаде не мога да намеря отделно
да се настроиват регионите на различните канали.Тарсил сам и в други форуми обаче не намирам ништо по вапроса.[V]
Аз имах същия проблем с Pixelview PlayTV Pro.Оказа се, че така се получава с оригиналната програма от ЦД-то, деинсталирах я и си инсталирах DScaler и нещата се оправиха, даже качеството на йартината е доста по-добро от преди, пробвах и с друга програма - FlyTV2000 и там всичко върви перфектно.
Така че пробвай ги тези 2 програми ( има ги в data.bg).
Както при всички ТВ тунери основният отговор е един: затрий бозавия софтуер, който ти пробутват с картата и пробвай нещо по-добро.
При теб обаче има доста сериозен проблем: почти никоя самостоятелна програма не може да се разбере с този тунер, драйверите му са със много силно собствено мнение!
Пробвай обаче Winamp TV (http://winamptv.zapto.org) версия 1.5b. С него всичко работи, и можеш да си създадеш файлчета с отделни настройки, вкл. на държавата.
И аз имам
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Имам проблем с тунера вси4ко варви перфектно освен звука на
канал1 и бтв ако го направя на друг регион трагват канал1 и бтв
а останалите нямат звук а никаде не мога да намеря отделно
да се настроиват регионите на различните канали.Тарсил сам и в други форуми обаче не намирам ништо по вапроса.</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
ама същия същия гаден проблем
Навремето не правеха ли TV тунерите да се настройва по същия начин като телевизора - чрез сканиране на всички честотни обхвати.Отделно се менят стандартиде за цвят и звук.
А между другото ще пробвам тия софтуери - мерс