Az imam edno DVD ustroistvo Acer 16x.. t.e. vse oshte ne sum go vzel, no tukmo tova se chudia, sled kato moiata mashina e p2@266Mhz /Klamath/. Niakude iz forumite biah chel, che triabva da imam na otdelna karta ili vgraden na moiata MPEG decoder ili moje bi ne beshe tochno tova. V protiven sluchai triabvalo da imam nad 600-700Mhz mashina, koiato software-na da decodva i da ne go useshtam. Sklonen sum da da priema tova.. no malko mi e mugla..cialata istoria, niakoi moje li da postne nakratko osnovnite momenti. V interes na istinata, az imam dve video karti - ednata Voodoo 3 2000, v chiato knijka pishe, che ima vgraden Digital Video System, koeto hich ne moga da go razbera kakvo e.. no iavno niama vruzka s moite nujdi [vse pak ne znam kakvo e]. Drugata mi karta e i740, puk v neinite features ima "hardware DVD playback support" obache do tova pishe "(optional)" i ne mi se viarva da go imam.. pri vse, che ne znam kak da proveria, a drugia feature, koito go pishe za poddurjan ot tozi i740 e "Software Video/DVD playback", koito veche ne e optional.. no vuobshte ne razbiram kakvo imat predvid.. malko smeshno zvuchi. I pak da obobshtia.. mugla mi e vsichko )